GO ZUID-AFRIKA

terug naar de lijst

10 daagse Safari combineren met Zanzibar (Honeymoon Special)

vanaf
30,332 Rand (1,856.27 €) pp
Zanzibar
JOHANNESBURG | WELGEVONDEN | MELIA ZANZIBAR
prijsofferte aanvragen
Maak een schitterende huwelijksreis of vier je huwelijksverjaardag op een bijzondere wijze. Ga op safari in één van de meest gerenommeerde privaat wildparken, het Welgevonden Natuurreservaat en vervolgens doorvliegen naar Zanzibar, waar je kan genieten van 5 dagen zon, parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Een reisje vol romantiek om van te snoepen!
DAG 2 | AANKOMST JOHANNESBURG - WELGEVONDEN

Je landt in OR Tambo International Airport, waarna de bagage en huurwagen kan worden opgehaald. Grote voordeel dat je hebt, is dat Zuid-Afrika geen tijdsverschil kent met Europa (tenzij in de Europese winter dan loopt België en Nederland een uurtje achter). Dat maakt dat je meteen aan de trip kan beginnen. Het Welgevonden wildreservaat wordt door drie rivieren opgedeeld. Deze komen samen in de machtige Limpopo rivier. Het park is een malaria-vrij gebied en een stukje nationaal Erfgoed dat in 1993 opgericht werd. Sinds kort maakt het deel uit van een nog groter natuurgebied met een totale oppervlakte van 100.000 hectare, inclusief het Marakele Nationaal park. Het is de thuisbasis van meer dan 50 verschillende zoogdieren, waaronder de Big Five (leeuw, luipaard, olifant, buffel en neushoorn) en beschikt over één van de grootste populaties witte neushoorns of puntlipneushoorns en dit op een privaat domein. Er zijn zeldzame en bijzondere diersoorten zoals de bruine hyena, aardwolf en aardvark.

Je zal worden opgewacht bij de toegangspoort van het Welgevonden natuurreservaat. Hier parkeer je de huurwagen en een ranger/gids begeleid je doorheen het natuurpark tot bij de lodge. Na een hartelijke begroeting en een welkomstdrankje, word je de kamer getoond. Het ontbreekt je helemaal niet aan comfort en luxe. Zeer ruime kamers en allemaal met een groot houten dek dat uitgeeft op de open vlakte en waar je op elk moment van de dag dieren kan waarnemen die op zoek zijn naar water bij de drinkput. De keuken heeft een team van ervaren en toegewijde lokale chefs, die vakkundig een mix van traditionele en etnische gerechten tot heerlijke maaltijden omvormen en dat blijkt helemaal terecht wanneer je rond 15.30 een lichte maaltijd wordt aangeboden, net voordat je op gamedrive zal vertrekken. Na de middag gamedrive, die ongeveer drie uur in beslag neemt, keer je terug naar de lodge waar ondertussen alles in gereedheid is gebracht voor het avondmaal. Bij mooi weer wordt er buiten gegeten in de zogenaamde boma, een open ruimte voorzien van tafeltjes rond het kampvuur en dit terwijl je kan genieten van een prachtige open sterrenhemel.
Overnachting: Mhondoro Lodge Kametype: Deluxe Villa (FI)

DAG 3 | WELGEVONDEN NATUURRESERVAAT

De volgende ochtend word je vroeg gewekt voor een ochtend gamedrive en ga je opnieuw op zoek naar het wild. Doordat het Welgevonden wildreservaat zo groot is, heb je nooit de indruk dat je in rondjes gaat rijden, integendeel de rangers zorgen ervoor dat je de belangrijkste locaties binnen het reservaat te zien krijgt en het landschap varieert van ruige rotshellingen tot open graslanden en uitgestrekte bossen. Onderweg zal er even halt gehouden worden voor koffie, thee en enkele versnaperingen. Wat later gaat het terug richting de lodge waar je kan genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het programma herhaalt zich vervolgens zoals daags voordien.
Overnachting: Mhondoro Lodge Kametype: Deluxe Villa (FI)

DAG 4 | JOHANNESBURG - SOWETO TOUR

Ook vanochtend zal u weer kunnen genieten van een prachtige gamedrive in het uitgestrekte Welgevonden natuurreservaat en ook nu volgt een heerlijk ontbijt. Daarna is het tijd om de koffers te pakken en de ranger/gids brengt je vervolgens weer tot bij de Main Gate. Van hier reis je terug naar Johannesburg, waar je de huurwagen inlevert en je gids je zal staan opwachten bij de luchthaven, voor een gratis transfer naar je verblijf en een begeleide trip naar Soweto en het Apartheidmuseum. Deze halve dagtrip (4u), onder begeleiding van een engelstalige gids, brengt je naar enkele van de belangrijkste hotspots in en rond Soweto. Soweto staat voor 'South Western Townships'. Het is de grootste zwarte buitenstad in Zuid-Afrika, op 30 km ten westen van Johannesburg en 87 km ten zuiden van Pretoria. Deze locatie is ontstaan als gevolg van de Group Areas Act, die de Zuid-Afrikanen scheidde op grond van hun huidskleur. Soweto is zelf een miljoenenstad met huizen die variëren van krotten opgetrokken uit karton en golfplaat tot prachtige villa's. Je gids is geboren en getogen in Soweto en zal je als geen ander kunnen vertellen over zijn ervaringen. Op weg naar Soweto passeer je het FNB-stadion, waar de openings-en sluitingsceremonie van het WK voetbal 2010 plaatsvonden.

In het hart van Kliptown, Soweto, ligt het Walter Sisulu Square. Het werd het eerste vrijetijds- en ontmoetingscentrum in Soweto, gebouwd op een verlaten voetbalveld, maar tevens een historisch belangrijke plaats. Het heeft heel wat winkels, een versmarkt, een openluchtmuseum, een hotel (het eerste ooit in Soweto) en het Freedom Charter Monument. In Orlando West bezoek je Vilakazi Street. Nelson Mandela woonde een deel van zijn leven in Soweto, meer bepaald in Vilakazi Street 8115, Orlando West. Zijn huis is ondertussen verbouwd en deels omgetoverd tot een modern museum. Deze straat is trouwens de enige in de wereld waar 2 nobelprijswinnaars een huis hebben staan, namelijk Nelson Mandela en aartsbisschop Desmond Tutu. Er bestaat de mogelijkheid om het Nelson Mandela House museum te bezoeken. Je komt er alles te weten over de Soweto Uprising van 16 juni 1976. Op die tragische dag vielen heel wat doden, waaronder Hector Pieterson, een zwarte dag in de geschiedenis van apartheid en in die van het land. Terecht dan ook dat een bezoek aan het Hector Pieterson museum is inbegrepen.

De trip neemt je ook mee in de sloppenwijken waar je kan communiceren met een aantal van de lokale inwoners. Vervolgens gaat het verder via de Soweto Campus en het Chris Hani Baragwanath Hospital, het grootste ziekenhuis van het land, de laatste locatie die je tijdens deze trip kan zien. Na de tour gaat het terug naar je gastenverblijf.
Overnachting: Holiday Inn JNB Airport ****

DAG 5 | JOHANNESBURG - ZANZIBAR

Vanochtend, in alle vroegte, volgt een transfer naar OR Tambo Internationaal, waar je een directe vlucht neemt naar Zanzibar. Na een kleine 5 uur vliegen ben je rond de middag op je onvergetelijke huwelijksbestemming toegekomen. Meliá Zanzibar mag je best een uniek exclusief All Inclusive resort noemen, gelegen aan de North East Coast. Het domein omvat een slordige 40 hectare landgoed, gelegen aan de Indische Oceaan, een prachtig wit strand en beschermd door een natuurlijk koraalrif. Het resort ligt op amper 45 minuten rijden van de luchthaven, alsook Zanzibar Town en het historische Stone Town. Hier word je de komende vier dagen ondergedompeld in pure luxe en geniet je van zon, zee strand, tal van watersportactiviteiten en een heerlijke keuken.
Overnachting: Meliá Zanzibar Kamertype: Garden Room (AI)

Tijdens je Honeymoon/Huwelijksverjaardag geniet je van heel wat extra's. Fruitschaal en schuimwijn bij aankomst op de kamer. Upgrade naar een hoger kamertype (mits beschikbaarheid bij aankomst). Late check-out (mits beschikbaarheid). Inclusief een romantisch ontbijt op bed en een diner in het Aqua restaurant (vooraf reserveren), 10% korting op Spa massages.

DAG 6 - 8 | MELIA ZANZIBAR

De komende dagen zijn geheel gewijd aan vrije tijd. Tal van activiteiten worden in Meliá Zanzibar aangeboden. Zo kunnen gasten gratis gebruik maken van de fitness, sauna, tennis, tafeltennis, volleybal, kajakken, maar ook genieten van de nodige animatie en aangeboden activiteiten als aqua gym, rekoefeningen, alsook het aanleren van bepaalde handwerken. Verder is het ook de uitgelezen plek, mits betaling, om te gaan snorkelen, kitesurfen en/of duiken onder begeleiding. De Anantara Spa telt zes verzorgingskamers, waar in alle privacy uit een brede waaier aan gelaat- en lichaamsbehandelingen kan gekozen worden. Het telt eveneens een buitenzwembad, een zonnedek, sauna en moderne fitnesszaal.
Overnachting: Meliá Zanzibar Kamertype: Garden Room (AI)

DAG 9 | VERTREK

Vandaag volgt een transfer terug naar de luchthaven en reis je vervolgens terug naar Europa

ANDERE KAMEROPTIES IN ZANZIBAR

All Inclusive Premium Package: Gelijk aan het All Inclusive Package, alsook diner in het Aqua Restaurant (à la carte), 24u kamerdienst, alle acoholische drankjes, dagelijks gevulde minibar. Van toepassing voor de Meliá Garden en Terrace kamers.
Romance Ocean front Pavillion: Minimum 4 nachten. Gelijk aan het Premium pakket, alsook +1u massage/per persoon/verblijf.
Suite en Villa's: Gelijk aan het Premium pakket, met daarbij 15% korting in de Spa. Vroege en of late check-in en out (vooraf aan te vragen), gebruik van de Level Lounge. Villa arrangement omvat tevens butler service en gebruik van de Bali ligbedden op Gabi Beach (vooraf te bespreken)

Prijslijst

2 PERSONEN 4 PERSONEN 6 PERSONEN
Per persoon in Exclusief30,332 Rand (± 1,856.27 €)30,209 Rand (± 1,848.75 €)30,443 Rand (± 1,863.10 €)
PRIJZEN PER PERSOON OP BASIS VAN:

Prijs gebaseerd op tarieven van toepassing in het hoogseizoen van oktober 2018. Tussen mei en september gelden op sommige plaatsen laagseizoenstarieven wat uw reis voordeliger maakt. 2 samenreizenden in 1 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg B - Budget Car Rental BB = Kamer en ontbijt FI = alle maaltijden, 2 game activiteiten en overnachting AI = All Inclusive Package

TIP: De selectie van accommodatie/auto is indicatief en mits beschikbaarheid. We beschikken over een uitgebreide selectie van andere verblijfplaatsen/auto's, wat je als klant de mogelijkheid biedt ZELF een selectie te maken. Hiervoor maken we graag een volledige aangepaste nieuwe offerte op. Tevens kan je naar believen dagen aanvullen of de reis inkorten, afhankelijk van je tijd en budget.

INBEGREPEN:

Overnachtingen in Mhondoro Lodge op basis van de overnachting, alle maaltijden en 2 gamedrives per dag
Huurwagen Zuid-Afrika met onbeperkt aantal kilometers, airco en 100% omnium verzekering, inclusief schade aan banden, velgen, alsook glasbreuk voorraam
Transfers van en naar OR Tambo Johannesburg
Begeleide Soweto en Apartheidsmuseum tour
Transfers van en naar de luchthaven en uw Zanzibar hotel
Overnachting in Meliá Zanzibar op All Inclusive basis. Start om 15u (check-in) eindigt om 12u (check-out) en omvat de overnachting, alle maaltijden (Spices Restaurant en Gabi Beach Club), alsook all drankjes in de Poolbar, de Jetty Lounge en The Library. Gevulde minibar bij aankomst.
Inbegrepen activiteiten: fitness, sauna, tennis, tafeltennis, volleybal, kajakken, animatie, aqua gym, rekoefeningen, alsook het aanleren van bepaalde handwerken
BTW
Go Zuid-Afrika app met GPS-coördinaten en wegbeschrijvingen

Deze aanbieding geldt enkel bij een verblijf van minimum 4 opeenvolgende nachten in Meliá Zanzibar tijdens je Honeymoon/Huwelijksverjaardag. Dan geniet je ook van heel wat extra's. Fruitschaal en schuimwijn bij aankomst op de kamer. Upgrade naar een hoger kamertype (mits beschikbaarheid bij aankomst). Late check-out (mits beschikbaarheid). Inclusief een romantisch ontbijt op bed en een diner in het Aqua restaurant (vooraf reserveren), 10% korting op Spa massages.

Bruidsparen moeten hun huwelijksattest kunnen tonen bij check-in. Het huwelijk mag niet langer dan 2 maand voor aankomst voltrokken zijn. Voor een huwelijksverjaardag moet het verblijf samenvallen met de maand van het voltrokken huwelijk.

OPMERKING: Tussen 21 december en 6 januari minimum 7 aantal overnachtingen in Meliá Zanzibar.

NIET INBEGREPEN:

Meliá Zanzibar, à la carte in het Aqua Restaurant, roomservice, niet gemarkeerde alcoholische drankjes of per fles en de Jetty Lounge
Vluchten en luchthaventaksen vanuit het land van herkomst
Contractkost huurwagen, benzine en huur GPS indien gewenst 
Visum indien dit vereist moest zijn
Inkomgelden en conservation fee(s) nationale parken
Fooien
Reis en/of annulatieverzekering
De definitieve reissom wordt bepaald aan de hand van de door jou aan te geven reisdatum en is afhankelijk van beschikbaarheid en je persoonlijke reisvoorkeur(en).

LOADING MAP...

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons prijsofferte aanvragen

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

andere rondreizenin Zanzibar (0)

terug naar de lijst

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen