GO ZUID-AFRIKA

terug naar de lijst

14 daagse De Kaap combineren met Mauritius

vanaf
17,935 Rand (1,132.26 €) pp
Zuid-Afrika
KAAPSTAD | KAAP DE GOEDE HOOP | ROBBENEILAND | MAURITIUS
prijsofferte aanvragen
Dit noemen we nu eens het beste van twee werelden! Genieten van alle natuurlijke schoonheid die de Kaap te bieden heeft. Tafelberg, één van de 'zeven nieuwe wonderen der natuur', combineren met één van de mooiste steden in de wereld, Kaapstad. Proeven van de heerlijkste wijnen in de beroemde Kaapse wijnlanden en Kaap de Goede Hoop en Robbeneiland bezoeken, om vervolgens door te vliegen naar Mauritius, waar je kan genieten van 5 dagen zon, parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Een reisje om van te snoepen!
DAG 2 | AANKOMST KAAPSTAD (± 50 km)

Je landt in Cape Town International Airport, waarna de bagage en huurwagen kan worden opgehaald. Grote voordeel dat je hebt, is dat Zuid-Afrika geen tijdsverschil kent met Europa (tenzij in de Europese winter dan loopt België en Nederland een uurtje achter). Dat maakt dat je meteen aan de trip kan beginnen. Een bezoek aan het beroemde V&A Waterfront dat bekend staat voor de vele winkels, gezellige terrasjes en heerlijke restaurants is meteen een goede start van een mooie reis.
Comfort: Maartens Guesthouse **** Kamertype: Standard (BB)
Charme: De Tafelberg Gastenhuis **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House **** Kamertype: Superior (BB)

DAG 3 | KAAPSTAD - TAFELBERG - KIRSTENBOSCH TUINEN (± 50 km)

Na een goede nachtrust ben je klaar om de stad grondig te gaan verkennen. Eerst vertrek je naar Tafelberg (indien het weer dit toelaat). Via de moderne kabelbaan word je 1086 m hoger gebracht en kan je genieten van een adembenemend zicht over de stad en het schiereiland. Daarna trek je de binnenstad in en kan je kuieren langs de Compagnietuinen, nog enkele souvenirtjes kopen in de winkel-wandelstraat en de geur opsnuiven van verse snijbloemen op de bloemenmarkt van Trafalgar. Je kan de stad en omgeving ook bezoeken door gebruik te maken van de Sightseeing Cape Town toerbus, een Engelse bus die op verschillende strategische plaatsen halt houdt. Je betaalt voor een dagticket en kan dus op en af stappen wanneer gewenst. Het leuke aan de bustrip is dat je zelfs in het Nederlands uitleg krijgt over alle bezienswaardigheden. Dan naar Kirstenbosch Botanische tuinen waar je lekker kan wandelen door deze wereldtuin mijn zijn enorme verscheidenheid aan inheemse bloemen en planten. Dit is één van de 7 wereldtuinen en is het hele jaar door de moeite om een bezoek te brengen. Het ganse jaar door staan hier verschillende soorten seizoensgebonden bloemen in bloei en wie ook nog eens wil genieten van een fraai uitzicht, moet zeker de 'boomslang' op, een korte route tussen de bomen, op 11 meter hoogte.
Comfort: Maartens Guesthouse **** Kamertype: Standard (BB)
Charme: De Tafelberg Gastenhuis **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House **** Kamertype: Superior (BB)

DAG 4 | KAAP DE GOEDE HOOP (±140 km)

Kaap de Goede Hoop, één van de mooiste plekjes in Zuid-Afrika, mag niet ontbreken op je programma. Eerst kan je een bezoek brengen aan Boulders Beach, met de bekende Afrikaanse pinguïns, om daarna koers te zetten naar Kaap de Goede Hoop, wat onderdeel uitmaakt van het veel grotere Tafelberg nationaal park. In dit park krijg je de kans om struisvogel, baviaan, bontebok, rode hartebeest en eland te zien, en met wat geluk, tijdens het walvisseizoen. ook de Zuidkaper. Aan Kaappunt kan je een wandeling maken tot de eerste vuurtoren vanwaar je een prachtig zicht hebt op de kustlijnen. Na het middagmaal wordt de tocht verder gezet via één van de meest spectaculaire kustbanen ter wereld, Chapman's Peak rijlaan. Hier krijg je steile rotshellingen aan de ene kant en de oceaan langs de andere kant van de weg. Vervolgens bereik je Houtbaai waar je eventueel een boottocht kan maken naar Duikereiland, met zijn vele zeerobben. De tocht duurt ongeveer 35 minuten en buiten het aanschouwen van de zeehonden heb je ook nog een fraai uitzicht op de Sentinel en het schiereiland. De terugtocht gaat langs mondaine badsteden als Llandudno, Campsbaai, Clifton en Bantry Bay, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de Twaalf Apostelen en je wat later kan genieten van de mooiste zonsondergang van de Kaap.
Comfort: Maartens Guesthouse **** Kamertype: Standard (BB)
Charme: De Tafelberg Gastenhuis **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House **** Kamertype: Superior (BB)

DAG 5 | WIJNLANDEN - DE 4 PASSEN ROUTE (± 250 km)

Via 4 passen kom je terecht in Franschhoek en Stellenbosch, het hartje van de wijnindustrie. Laat je betoveren door de prachtige landschappen en onderneem een keldertoer in één van de vele wijnboerderijen. Vergeet vooral niet te proeven! In Stellenbosch is een wandeling voorzien door het historische centrum. Een bezoek aan Boschendal of Vergelegen wijndomeinen is alvast een absolute must, zeker als je weet dat je hier tijdens de zomermaanden kan genieten van heerlijke wijn, maar ook van een leuke picknick.
Comfort: De Wingerd Wijnland Lodge Kamertype: Bougainvillea (BB)
Charme: Ballinderry, The Robertson Guest House **** Kamertype: Standard (BB)
Exclusief: Avondrood (Franschhoek) **** Kamertype: Superior (BB)

DAG 6 | WIJNLANDEN - ROBERTSON

Je bevindt jezelf in één van Zuid-Afrika's verborgen pareltjes in de wijnregio, Robertson. Het enige dorp waar wijnproeverijen in één of meerdere gerenommeerde wijnhuizen nog gratis is. Robertson, ook gekend als de 'Vallei van Wijn en Rozen', gelegen in de schaduw van de majestueuze Langeberg. Het is de poort van en naar de Route 62, een ideale halte tussen Kaapstad en Oudtshoorn op de wereldvermaarde Tuinroute. Behalve de kenmerkende versterkte dessertwijnen, waar de streek van oudsher bekend om stond, komen hier nu ook een aantal van Zuid-Afrika's meest gewaardeerde Chardonnay en Shiraz wijnen vandaan. Robertson wijnlanden ten zeerste aanbevelen, maar u heeft ook de mogelijkheid om te overnachten in bijvoorbeeld Somerset West, Stellenbosch, Franschhoek, Wellington of Paarl.
Comfort: De Wingerd Wijnland Lodge Kamertype: Bougainvillea (BB)
Charme: Ballinderry, The Robertson Guest House **** Kamertype: Standard (BB)
Exclusief: Avondrood (Franschhoek) **** Kamertype: Superior (BB)

DAG 7 | KAAPSTAD - MAURITIUS

Je levert vanochtend de huurwagen weer in bij Cape Town International Airport, waarna je vervolgens een vlucht neemt naar Mauritius (niet inbegrepen). In Maritius zal je opgewacht worden voor een transfer naar je accommodatie. Hier zal je de komende vijf nachten ten volle kunnen genieten van alle verwennerij en veel zon, zee en strand.
Comfort: Tropcial Altitude Kamertype: (DBB)
Charme: 20 Degrees Sud Kamertype: (DBB)
Exclusief: Shanti Maurice Kamertype: (DBB)

DAG 8 - 12 | MAURITIUS

Het wordt volop genieten van alle luxe, comfort en faciliteiten van je verblijfplaats en van de rust bij het zwembad of op het strand. Vanuit je accommodatie kunnen tevens excursies worden ondernomen, die we ten zeerste kunnen aanbevelen, want dit eiland is veel meer dan alleen zon, zee en strand.
Comfort: Tropcial Altitude Kamertype: (DBB)
Charme: 20 Degrees Sud Kamertype: (DBB)
Exclusief: Shanti Maurice Kamertype: (DBB)

DAG 13 | VERTREK

Nog een laatste keer enkele uren genieten van Mauritius en vervolgens volgt de transfer weer terug naar de luchthaven, waar je de terugreis aanvangt naar Europa

Prijslijst

2 PERSONEN 4 PERSONEN 6 PERSONEN
Per persoon in Comfort17,935 Rand (± 1,132.26 €)17,871 Rand (± 1,128.19 €)18,261 Rand (± 1,152.86 €)
Per persoon in Charme21,053 Rand (± 1,329.10 €)20,848 Rand (± 1,316.13 €)21,238 Rand (± 1,340.80 €)
Per persoon in Exclusief39,150 Rand (± 2,471.59 €)38,946 Rand (± 2,458.68 €)39,336 Rand (± 2,483.35 €)
PRIJZEN PER PERSOON OP BASIS VAN:

Prijs gebaseerd op tarieven van toepassing in het hoogseizoen van oktober 2018. Tussen mei en september gelden op sommige plaatsen laagseizoenstarieven wat uw reis voordeliger maakt.

Indien 2 samenreizenden in 1 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg A in Comfort en Catg B in Charme
Indien 4 samenreizenden(*) in 2 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg O of Catg BXTM (Bidvest)
Indien 6 samenreizenden(*) in 3 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg N

* Indien u met meerdere personen samen reist (vrienden of familie) kan u ook opteren om een chalet/cottage/rondavel te delen. Sommige locatie beschikken namelijk over dergelijke type accommodatie waarbij meerdere kamers (al dan niet met eigen badkamer) zijn ondergebracht en waardoor u nog voordeliger kan reizen. Wij maken hiervoor graag een aangepaste offerte op.

TYPE:

Comfort: Intieme voordelige middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Charme: Intieme middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Exclusief: Eersteklasse luxe logementen met oog voor detail en persoonlijke service

BB = Kamer en ontbijt RO = Enkel overnachting DBB = Kamer, ontbijt en avondmaal FB Kamer, ontbijt, lunch en avondmaal FI = alle maaltijden, 2 game activiteiten en overnachting

TIP: De selectie van accommodatie/auto is indicatief en mits beschikbaarheid. Go Zuid-Afrika beschikt over een uitgebreide selectie van andere verblijfplaatsen/auto's, wat u als klant de mogelijkheid biedt ZELF een selectie te maken. Hiervoor maken we graag een volledige aangepaste nieuwe offerte op.
Tevens kan u naar believen dagen aanvullen of uw reis inkorten, afhankelijk van uw tijd en budget. Wanneer uw kinderen meereizen maken we steeds een offerte waarin wordt rekening gehouden met de leeftijd, en/of u een kamer deelt (waar mogelijk).

INBEGREPEN:

Overnachtingen in Zuid-Afrika op basis van kamer en ontbijt
Overnachting in Mauritius op basis van half pension
Huurwagen in Zuid-Afrika met onbeperkt aantal kilometers, airco en 100% omnium verzekering, inclusief schade aan banden, velgen, alsook glasbreuk
Tropical Attitude: inclusuief snorkelen en boottrips naar Ile aux Cerfs (strand)
Shanti Maurice: incl. niet gemotoriseerde watersporten (pedalo, kayak, snorkelen, windsurfen), stoombad, sauna, jacuzzi, gym, 9 hole golf, jogging track en aqua gym

NIET INBEGREPEN:

Alle vluchten en luchthaventaksen
Contractkost huurwagen, benzine en huur GPS indien gewenst 
Luchthaven transfers in Mauritius
Visum indien dit vereist moest zijn
Inkomgelden en conservation fee(s) nationale parken
Dranken, snacks en middagmaal. Avondmaal in Zuid-Afrika
Fooien
Reis en/of annulatieverzekering
De definitieve reissom wordt bepaald aan de hand van de door jou aan te geven reisdatum en is afhankelijk van beschikbaarheid en je persoonlijke reisvoorkeur(en).

LOADING MAP...

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons prijsofferte aanvragen

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten