GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ai Aiba Rockpainting Lodge

20kamers/units
Namibie | Erongo | Omaruru Namibische eigenaar/uitbater(s): The Big Sky Lodges Collection
1160 m | Lat:S 21° 30' 41" Long: E 15° 33' 20" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ai Aiba, The Rock Painting Lodge, een plaats van onvoorstelbare schoonheid en geschiedenis. Deze lodge is dramatisch genesteld in imposante granieten rotsblokken in de uitlopers van het Erongo-gebergte. Deze eeuwenoude rotsformaties zijn doordrenkt van geschiedenis en zijn de geerodeerde overblijfselen van een vulkanisch complex van ongeveer 130 miljoen jaar oud. Beroemd om zijn talloze rotstekeningen sites Ai-Aiba is een mystieke verkenning van de natuur.
De kamers zijn smaakvol ingericht in Afrikaanse stijl met airconditioning en een kluisje voor waardevolle spullen, elk met een eigen terras, een eigen douche en een apart toilet. De daken zijn rietbedekt. 10 Afrikaanse geinspireerde privechalets met 20 kamers bieden comfortabele accommodatie die de unieke setting optimaliseert. Grote ramen omlijsten de rotsachtige uitsteeksels en struiken Savannah met zijn ongelooflijke weergave van endemische bomen zoals de Purple-Pod Terminalia.
Elke kamer met airconditioning heeft een kleine lounge met een thee- en koffiestation en een elektronische kluis voor waardevolle spullen. De grote badkamers hebben een inloopdouche en een apart toilet. Een kleine schaduwrijke veranda met een tafel en stoelen bieden de perfecte plek om te ontspannen, naar de vogels te luisteren en een te zijn met de natuur.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: Erongo Mountain Nature Conservancy - Activiteiten - Nature Drive / Bushman rock art
- Begeleide wandeling (Ochtend- & Zonsondergang)
- Zelfgeleide wandelroute

Kinderen: family room: 0 - 6 jaar gratis, 7 - 12 50% van volwassenentarief indien de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen. Max pax: 4 (Max 2 volwassenen); Twin kamers: kinderen betalen 100% van het sharing tarief, max. 2 personen op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in