GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Buruxa Camp

22kamers/units
Namibie | Cavango | Khorixas Namibische eigenaar/uitbater(s): Under the Stars
m | Lat:S 0° 0' 0" Long: E ° 0' 0" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Under The Stars Camp "Kehi Yovikamba - Buruxa Camp" ligt in het hart van het nieuwe tentenkamp Buruxa Camp. Het is slechts 1u10 rijden naar de beroemde Twyfelfontein-site in het bergachtige gebied van Damaraland. Beleef een unieke ervaring in harmonie met de natuur, grote imperiale meesteres van dit zuidelijke land. Geniet van het zwembad in het hart van de bergen.

De "Deluxe" -tenten bezitten het noodzakelijke moderne comfort om de gasten te verwelkomen, terwijl ze het bewustzijn van de "ecologische verantwoordelijkheid" van de plek vergroten. Er is genoeg warm water. De energie wordt deels herwonnen uit lokale afvalmaterialen en de verlichting wordt deels geleverd door de bijdrage van zonne-energie.
Het kamp biedt diner, accommodatie met ontbijt (optie tot lunch ook mogelijk). Onze tafel is ge�nspireerd op de Namibische keuken. De chef-kok laat u de specialiteiten van de regio ontdekken (gegrilde kudu of oryx-vlees, zoete aardappelen ...).

Vanuit de hoek van uw terras of bij het haardvuur heeft u ongetwijfeld de kans om een aantal diersoorten te zien, soms 's nachts, vaak discreet, maar toch zeer aanwezig in de omringende struiken.
Er zijn 22 canvas tenten van elk 15m� met 6 ramen, 2 vaste bedden, nachtkastjes, badkamer en suite, douche met warm water, AWelcome-producten (shampoo, douchegel, was cr�me voor handen), houten dek van 12 m� met een tafel en stoelen, zonnepaneel voor elke tent, zwembad, bar, lokaal team 24 uur per dag beschikbaar.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: Er zijn geen driepersoonskamers beschikbaar.
Activiteiten:Elephant tracking, full day, vertrek in de ochtend (tijdstip afhankelijk van de plaats waar de olifanten zich bevinden), minimum 2 pers. - inclusief maaltijd en drinken aan R1238 pp.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in