GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Madisa Camp

3 9kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Namibische eigenaar/uitbater(s): Manager
800 m | Lat:S 20° 43' 34" Long: E 14° 40' 56" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Madisa Camp ligt aan de weg D2612 naar Twyfelfontein, een zeer populaire route. Het kamp ligt verborgen tussen verbazingwekkende rotsformaties die zijn bezaaid met Bushman-tekeningen en heeft toegang tot een oude woestijn-olifantroute die vaak wordt bezocht door deze prachtige reuzen.

Ideaal voor de reiziger die wil kamperen zonder afbreuk te doen aan de ervaring van exclusiviteit in dit uitgestrekte en prachtige gebied van Damaraland, Namibië. Madisa is een goed basiskamp om vanuit te verkennen, want er zijn zeer interessante plekken in de omgeving, zoals Twyfelfontein, Brandberg, het Versteende Woud en nog veel meer. Deze zijn allemaal gemakkelijk te rijden en na een dag verkennen is er niets beter dan een duik en genieten van je kampeerplek onder een deken van sterren.
Elke ruime kampeerplek heeft een prachtig uitzicht op het Gauntegab-rivierbed en rotsformaties. De plekken hebben individuele was faciliteiten. De braai-faciliteiten dienen ook als verwarming voor warm stromend water bij elke buitendouche. De plekken zijn overschaduwd door grote Mopane-bomen en hebben rondom elke locatie een lage muur.
Het zwembad en de bar zijn zeer gastvrij na een lange dag en geven u de kans om te ontspannen en te genieten van uw omgeving. Het is ook leuk om medereizigers te ontmoeten en verhalen rond een gemeenschappelijk kampvuur te delen terwijl de lucht een adembenemende show van sterren oproept.

Madisa biedt 9 kampeerplekken met allemaal hun eigen was faciliteiten. Elke site heeft lampen die worden aangedreven door een generator. De generator loopt van 's avonds tot 21.00 uur. We bieden ook 5 overlandlocaties die groot zijn en elk een cirkel braai-gebied met zitplaatsen, een wastafel en watervoorziening hebben. Het wassingblok is een gemeenschappelijk blok met mooie schone douches en toiletten. Het zwembad en de bar liggen aan de voet van het spectaculaire graniet-"koppie" en bieden een geweldige uitzicht. De olifanten hebben een drinkbak die vanaf de bovenkant van het koppie kan worden bekeken.

Madisa Safari Tenten zijn self-catering tenten, slim gebouwd en zo milieuvriendelijk mogelijk rond onze schilderachtige kei formaties elk met hun eigen badkamer bestaande uit een wastafel, douche en toilet. De tenten slapen maximaal twee personen en hebben twee aparte bedden of een tweepersoonsbed. Dit moet worden bevestigd in uw boeking. Alle linnengoed wordt geleverd. Breng uw eigen uitrusting mee voor de braai. Warm water is 's nachts beschikbaar (zonnestelsel) en er is paraffine/solar-verlichting in de tent en de badkamer. Maaltijden kunnen voor u geregeld worden (vooraf bij reservering). Het zijn eenvoudige huisgemaakte maaltijden rond het vuur, verwacht geen culinaire hoogstandjes.

TARIEVEN VOOR DE MAAND februari 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kindertarief is geldig tussen 4 en 11 jaar (onder 3 jaar gratis). Vanaf 12 jaar geldt het volwassentarief.

Maaltijden 2019:
- ontbijt 120 N$
- diner 245 N$

Activiteiten 2019
Sundowner per ezelkar: 330 N$
Olifanten tracking (minimum 2 personen): 990 N$
Begeleide dorpswandeling: 275 N$
Sundowner wandeling: 245 N$
Zonsondergangrit: 450 N$

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in