GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Crocodile Camp Safari & Spa

14kamers/units
Botswana | Central Kalahari | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): SKL
947.32 m | Lat:S 19° 56' 5" Long: E 23° 30' 33" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 10:00
Reserveer
Crocodile Camp was na jaren van verval grondig toe aan een goede opknapbeurt. De nieuwe eigenaars hopen om tegen het toeristische hoogseizoen van 2018 de deuren opnieuw te openen voor de bezoekers. Met een nieuwe naam, Crocodile Camp Safari & Spa, een volledig nieuwe inrichting van binnen en buiten met prachtig sundeck en bar vlakbij de rivier, groot nieuw zwembad, nieuw restaurant, nieuwe kamers en zelfs een spa, staat dit verblijf weer op onze lijst van topfavorieten in Maun.

Crocodile Camp Safari & Spa ligt op een fantastische locatie en is makkelijk te vinden en bereiken op slechts 12 km ten westen van Maun, op weg naar het Moremi Game Reserve en aan de oevers van de Thamalakane rivier, aan de beroemde Okavango Delta. Genieten doe je hier aan het grote vernieuwde zwembad of in de bar terwijl je uitkijkt over de rivier. Het is niet ongewoon om hier een grote verscheidenheid aan vogels, maar ook reptielen, krokodillen en nijlpaarden te zien.

Het kamp is erg ruim en de verschillende soorten cottages, waaronder de honeymoon suites met eigen zwembadje en zicht op de rivier, familiekamers, standaard en superior kamers werden ondergebracht in een mooi aangelegde tuin met grote bomen die zorgen voor de nodige schaduw tijdens warme zomerse dagen die er in overvloed zijn.

Crocodile Camp heeft ook mooie kampeermogelijkheden. Elk van de tien kampeerplaatsen (voor max 10 personen per plaats) zijn voorzien van eigen badkamer en keukentje. De wagen kan vlakbij de parkeerplaats worden gezet. Naast de camping komt er ook een volledig nieuw restaurant dat momenteel nog in aanbouw is. In beide restaurants op het domein zullen gasten kunnen ontbijten, lunchen en dineren.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2018

Prijzen in Botswaanse Pula, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Maaltijden 2018:
- Ontbijt: 120 Pula/pp
- Lunch: 150 Pula/pp
- Diner: 160 Pula/pp

Activiteiten 2018:
- Mokoro dagtrip 875 Pula/pp inclusief gids, transfer, fees, middagmaal en mineraalwater
- Boot cruise (2 uur) 440 Pula/pp
- Moremi dagtrip (min. 2 pax) 2875 Pula/pp, (min. 3 pax) 2015 Pula/pp, (min. 2 pax) 1986 Pula/pp
- scenic flight over de delta incl. transport naar luchthaven: 160 USD per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Botswaanse Pula/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadDraadloos netwerkBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in