GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pangolin Chobe Lodge

14kamers/units
Botswana | Central Kalahari | Kasane Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Pangolin Safaris - Toby Jermyn
m | Lat:S 17° 48' 39" Long: E 25° 9' 14" check-in: 12:00 tot 10:00 / check-out: 0
Reserveer
De Pangolin Chobe Lodge is momenteel in aanbouw en zal de deuren openen in juli 2018. Het stuk land waar de lodge momenteel wordt gebouwd werd in 2016 door Pangolin photo safaris aangekocht omwille van twee redenen. Ten eerste omdat de lodge heel dicht bij de ingang van het nationale park zal liggen en ook vlakbij de vertrekplaats aan de rivier waar je in het Chobe nationaal park gaat. Hierdoor kunnen de gasten van de Pangolin Chobe Lodge als een van de eerste bezoekers het park ’in de ochtend betreden. Ten tweede is het zicht van op de heuvel waar de lodge wordt gebouwd spectaculair. De zonsondergang is elke dag opnieuw te bewonderen recht voor de lodge met een uitzicht over de Chobe-rivier.

Pangolin Chobe Lodge is een gezellige lodge met slechts 14 kamers met tweepersoonsbedden of twee eenpersoonsbedden, en deze zijn elk voorzien van een badkamer met toilet en douche. Om te genieten van het adembenemende uitzicht, heeft elke kamer een eigen balkon. Daarenboven zijn de kamers voorzien van airco en verschillende stopcontacten om je camera en laptop op te laden. De kamers zijn voldoende groot voor alle bagage en cameramateriaal.

Pangolin is reeds jaren gekend als een aanbieder van fotosafari in Botswana. De gidsen zijn dan ook ten zeerste vertrouwd met dit gebied en daarom zijn de game drives en boatcruises van hoog niveau. U heeft alvast de keuze uit de algemene safari of de foto safari. Bij beiden zijn buiten de luxe accommodatie tevens de brunch, high tea en diner inbegrepen. Ook alle lokale dranken zijn inclusief alsook de bed levy en park fees voor het Chobe Nationaal Park. Voor diegene die invliegen is ook de airport transfer gratis. Per dag is tevens een game drive per 4x4 voertuig en een boatsafari op de Chobe rivier inbegrepen. Wie kiest voor de Fotosafari zal de activiteiten doen met een aangepast voertuig waarop de camera kan bevestigd worden alsook een speciaal uitgeruste fotoboot. Indien gewenst, wordt ook een camera alsook de lens ter beschikking gesteld tijdens deze safari's.

TARIEVEN VOOR DE MAAND augustus 2018

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Algemene safari omvat (alleen beschikbaar tot april 2018):
- accommodatie en alle maaltijden (brunch, high tea en diner) alsook lokale dranken
- twee activiteiten per dag (game drive en boatcruise) met een standaard 4x4 voertuig en boot
- inkom Chobe Nationaal park en bed levy
- airport transfer

Fotosafari omvat:
- accommodatie en alle maaltijden (brunch, high tea en diner) alsook lokale dranken
- twee activiteiten per dag (game drive en boatcruise) met een speciaal uitgerust 4x4 voertuig en Foto boot, camera en lenzen worden ter uwer beschikking gesteld indien u dit wenst.
- inkom Chobe Nationaal park en bed levy
- airport transfer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in