GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ashbourne Country Escape

9kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): manager
678.46 m | Lat:S 25° 2' 53" Long: E 31° 5' 23" check-in: 14.00 tot / check-out: 10.00
Reserveer
Ashbourne Country Escape ligt op 20 minuten rijden van de ingang van het Kruger nationaal park. De lodge is rustig gelegen en biedt uitzicht over de vallei van de Sabi rivier en wordt omgeven door weelderige tuinen en een zwembad met een zonneterras. Alle huisjes en suites combineren een eigen stijl met luxe bedlinnen en hebben een hemelbed met een klamboe of antieke meubels. Sommige zijn uitgerust met een aparte zithoek of een volledig uitgeruste keuken. Het is een excellente locatie om prachtige vogels te observeren, en verder is een prachtige plek met mooie uitzichten, fantastische wandelingen of mogelijkheden om te gaan mountainbiken of vissen. De lodge ligt op slechts 4 km van het Hazyview stadscentrum met heel wat restaurants en pubs.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2017

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Indien u kiest voor self-catering, kunt u op voorhand wel ontbijt aanvragen voor R145 pp.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in