GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mopani Lodge

12kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Falcon Safaris
984.07 m | Lat:S 17° 56' 14" Long: E 25° 49' 16" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Wie Victoria Watervallen wil ontdekken zonder er al teveel geld aan uit te geven kan overwegen om te overnachten in Mopani Bed and Breakfast Lodge. Hier is keuze uit kamers voor singles, dubbele kamers en kamers tot 6 personen. Er zijn ook appartementen welke selfcatering zijn of room only. Alle andere kamers komen standaard met ontbijt. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met douche en ligbad en zijn voorzien van een plafondventilator, alsook een televisie met DSTV-pakket. De Selfcatering appartementen hebben dezelfde nutsvoorzieningen, alsook een ingerichte keuken met koelkast. Zowel de appartementen als de standaard kamers worden dagelijks schoongemaakt. Alle attracties, alsook winkels en restaurants zijn binnen wandelafstand. Er is privaat bewaking en parking voorzien op het domein.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisjeKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen