GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Batonka Guest Lodge

22kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Clair Wright
979.10 m | Lat:S 17° 55' 46" Long: E 25° 49' 39" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Batonka Guest Lodge ligt op amper 2 km van de beroemde Victoria Watervallen en is de nieuwste editie in charme hotels voor deze prachtige bestemming. In totaal telt de lodge 22 kamers, welke zeer ruim zijn en beschikken over een eigen terras met zicht op de mooie tuin. Alle kamers hebben televisie, draadloos internet en een koffie en thee eilandje. De kamers zijn opgedeeld in 4 blokken, twee van zes kamers en twee van vijf kamers. Dit zorgt meteen voor de nodige privacy en rust. 11 kamers hebben een badkamer met ligbad en de andere 11 met een douche. Elke kamer kan opgedeeld worden in een kamer met dubbel bed of twee enkele bedden. De lodge beschikt over een eigen restaurant met binnen en buiten plaatsen om te genieten van een maaltijd. Er is een leefruimte en een mooi zwembad in de tuin. Er is ook een eigen souvenirshop op het domein. Pluspuntje is dat Batonka Guest Lodge zo milieu- en energievriendelijk wil functioneren. Zo is er gekozen voor warmwaterketels op zonne-energie, een airconditioning die ozon vriendelijk is, en wordt het gebruikte water gerecycleerd om de tuin te onderhouden.
Opmerking: Prijs van de overnachting is inclusief thee en koffie overdag, shuttle service naar het dorp ('s ochtends en 's avonds), draadloos internet. Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen. Kinderen 4 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen