GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Elegant Farmstead

11kamers/units
Namibie | Cavango | Okahandja Namibische eigenaar/uitbater(s): Jorn Dedig
1454.34 m | Lat:S 21° 55' 54" Long: E 17° 8' 8" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Elegant Farmstead combineert een oude hoeve sfeer met een moderne en stijlvolle afwerking. De oorspronkelijke naam van de boerderij was 'Otjisazu' en verwijst in de Herero taal naar rode ossen. Het is tevens de plaats waar oorspronkelijk een historische missiepost werd opgestart. Een aantal van de kamers in het hoofdgebouw stammen van de oorspronkelijke plannen. Deze prachtig gerenoveerde lodge ligt ten noorden van Windhoek en net buiten Okahandja. De hoeve is gelegen op 26 km (ongeveer 40 minuten rijden) langs de onverharde weg naar de Von Bach Dam. De eigenaars zorgen, samen met het voltallige personeel, dat het de gasten aan niets ontbreekt. De hoeve heeft een eigen restaurant, zwembad, wasservice, lounge en beveiligde parkeerplaatsen. Er is gratis draadloos internet in het hoofdgebouw, Heerlijke maaltijden worden geserveerd in de Lapa of eetkamer. Verwacht een keuze uit een continentaal of een Engels ontbijt, een lichte lunch en een 3-gangen avondmaal. Tevens is er een sigaar lounge en een uitgebreide wijnkelder. Liefhebbers van dieren kunnen genieten van een mengelmoes aan dieren die tot bij de lokale waterput komen en dit vanop een verhoogd terras of bij het kampvuur. Zo zie je er koedoe, hartebeest, blesbok, duiker, steenbok, struisvogel, jackhals en wrattenzwijnen. Cultural Tours Alle 11 smaakvol ingerichte kamers beschikken over een eigen badkamer en zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar, ventilator, muskietennet, alsook een kluisje, koffie en thee eilandje. Er kunnen ook familie's met kinderen geaccommodeerd worden. Vanuit de logde worden ook tal van activiteiten georganiseerd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Okahandja (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in