GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Greenfire Victoria Falls Lodge

18kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Belinda van Dyk
949.13 m | Lat:S 17° 55' 19" Long: E 25° 49' 41" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Greenfire Victoria Falls Lodge is op wandelafstand gelegen van de beroemde Victoria Falls en het gelijknamige stadje. De meeste lodges in deze regio komen niet meteen voordelig, maar deze lodge is daar een uitzondering op. Toegegeven, je moet geen bijzondere luxe verwachten, maar een goede slaapplaats aan zeer democratische prijzen. De 18 kamers hebben allen twee enkele bedden en een eigen badkamer. Er is een grote tuin, met zwembad en een gezellig terras. In de tuin bevindt zich tevens een bar. Verder is er ook een gedeelde leefruimte, eetplaats en een ontbijtruimte. Alleszins een goede en voordelige uitvalsbasis om Victoria Falls te ontdekken.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen