GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Greenfire Lodge Hazyview

8kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Belinda van Dyk
502.66 m | Lat:S 25° 1' 48" Long: E 31° 4' 12" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Greenfire Lodge Hazyview is, zoals de naam het reeds doet verklappen, een lodge gelegen in de nabijheid van Hazyview, meteen ook de ideale toegangspoort naar het beroemde Kruger Nationaal Park en de Panoramaroute. De lodge telt slechts 8 kamers, alle met een eigen badkamer en twee enkele bedden. In de tuin, omgeven door een prachtige inheems woud vind je ook een bar en barbeque, alsook een zwembad terug. De lodge is op stelten gebouwd en afgewerkt met een rieten dak. Er is een open haard voor de wat killere nachten, met een gezellige leefruimte. Op het domein zijn er ook wandelpaden die je doorheen het bos loodsen. Verwacht geen super deluxe accommodatie, maar een charmant gastenverblijf aan democratische prijzen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in