GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kamanga Safari Hotel

15kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Michael
941.41 m | Lat:S 19° 56' 58" Long: E 23° 28' 49" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kamanga Safari Hotel is ideaal gelegen voor wie vanuit Maun de Okavango Delta en omgeving wil gaan ontdekken. Dit charmante hotel telt slechts 15 kamers en dat zorgt ervoor dat persoonlijke aandacht en service garant staan. Alle 15 kamers beschikken tevens over alle moderne comfort, waaronder airconditioning, gratis draadloos internet, een minibar, satelliet televisie en uiteraard een eigen badkamer met douche. Op het domein bevind zich ook een eigen restaurant waar de chef een combinatie hanteert van lokale en internationale gerechten. Gasten kunnen hier terecht voor alle maaltijden. Er is een cocktail bar, zwembad en 24u beveiliging, alsook parking voorzien. Tal van activiteiten kunnen vanuit de lodge ondernomen worden.
Opmerking: Self catering kamers zijn zonder ontbijt, een volledig Engels ontbijt kan besteld worden aan 100 BWP/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in