GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pafuri Tented Camp

19kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Pafuri Gate Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): ReturnAfricA
209.15 m | Lat:S 22° 25' 13" Long: E 31° 13' 50" check-in: 14:00 tot 15:30 / check-out: 10:00
Reserveer
Pafuri Tented Camp is gelegen in de Makuleke Consessie, helemaal in het noorden aan het Kruger Nationaal Park. Het kamp telt 19 luxe tenten, alle voorzien van een eigen badkamer. Ook aan families is gedacht, want er zijn ook zogenaamde familietenten die plaats hebben voor een maximum van 4 personen. Alle tenten zijn zeer ruim en heel comfortabel ingericht. Ze hebben elk uitzicht over de Luvuvhu rivier. Er is een grote gemeenschapsruimte met zwembad en een prachtig uitzicht over de natuur. Gasten kunnen genieten van verschillende activiteiten, waaronder wandelsafari's en gamedrives. Voor de geinteresseerden zijn er ook speciaal georganiseerde tochten voor vogelliefhebbers. Het observeren van wild is in deze regio zeer bijzonder, zeker omdat de nabijheid van water ervoor zorgt dat er een groot aanbod is aan wilde dieren en vogels. Dat maakt dat ook prooidieren, zoals leeuw en luipaard, hier vaak gespot worden.

Wie graag meer privacy geniet in familie- en/of vriendenkring, kan opteren voor Baobab Hill Bush Lodge. Het omvat een oud rangers huis dat volledig gerenoveerd werd tot een moderne bush lodge die tot 8 gasten kan slapen. Het ligt op een heuvel, iets noordelijker van het kamp. Het huis is van alle gemakken en comfort voorzien, met een omheining om de dieren af te schermen en tevens kindvriendelijk ingericht. Dit huis komt met een eigen voertuig, gids, housekeeper en kok.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: In de prijs van de overnachting zit eveneens alle maaltijden, transfer van en naar Pafuri Airstrip, transfers tussen de kampen, gamedrives en walking safari.
Er bestaat de optie om de fully inclusive tarieven uit te breiden met geselecteerde drankjes. Prijs op aanvraag beschikbaar.
Er is een conservation fee per boeking betaalbaar.

U wordt verwacht in de lodge vanaf 14u. Om 15u is high tea voorzien en vertrek van de namiddag game drive is om 16u. De ochtendgame drive vertrekt om 5 u.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

uitstekend, leuke kamers goed eten, een prachtig landschap, geen tijdsdruk bij gamedrives en heel goed te bereiken

Olaf en Anna Bentz (23-08-2016)

onze accommodatiesin Pafuri Gate (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in