GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hoodia Desert Lodge

11kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Thomas en Henreza Becker
922.27 m | Lat:S 24° 32' 36" Long: E 15° 58' 1" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hoodia Desert Lodge opende de deuren in 2008 en is het geesteskind van Thomas en Henreza Becker. De lodge telt slechts 11 luxe chalets met tent. Ze zijn allemaal ruim voldoende van mekaar gescheiden zodat ze voldoende privacy bieden. Gasten zullen het zeer unieke uitzicht over de weidse natuur weten te waarderen. De 11 tenten hebben een rieten dak, wat zorgt voor de nodige schaduw tijdens warme dagen. Tevens beschikken ze over airconditioning, een ruime eigen badkamer en een douche buiten. Om nog meer bij te dragen tot het comfort van de gasten is er ook een koffieapparaat, een koelkast, een muskietennet en hebben alle kamers een eigen terrasje. Het hoofdgebouw omvat een grote ruime leefruimte, een semi-overdekt zwembad, een open haard voor de koudere nachten, een eigen restaurant en een elegante bar. Hoodia Desert Lodge is een unieke plek, omgeven door een al even uniek gebergte en niet eens zo gek ver weg van Sossusvlei en de beroemde duinen. Het warme onthaal, de excellente service en al het nodige comfort zorgen hiervoor dat je de woestijn op een geheel 'anders dan anders' manier gaat beleven.

TARIEVEN VOOR DE MAAND oktober 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Derde persoon in de kamer, enkel kinderen tot maximum 16 jaar.
Kinderen +12 welkom
In de DBB tarieven is 1% Tourism Bed Levy NIET inbegrepen (2018).
2-nights special (DBB)= 2 overnachtingen met telkens ontbijt en avondmaal; lunch op de dag van aankomst of lunchpakket op de vertrekdag; begeleide Sossusvlei-excursie inclusief lunch in de duinen.
2ntn - 3ntn(FI)= 2 of 3 overnachtingen met telkens ontbijt en avondmaal;lunch op de dag van aankomst of lunchpakket op de vertrekdag; sundowner drive; begeleide excursie naar Sossuvlei inclusief lunch in de duinen; frisdranken, bier en huiswijnen

Activiteiten 2018:
Sossusvlei: 2910N$/per persoon. Minstens 2 personen
Privaat voertuig: 20370 N$
Sundowner Drive: 550 N$/per persoon.Minstens 2 personen

Maaltijden 2018:
-lunch: 220 N$/pp
-lunchpakket: 200 N$/pp

Activiteiten 2019:
Sossusvlei: 2650N$/per persoon. Minstens 2 personen
Privaat voertuig: op aanvraag Sundowner Drive: 550 N$/per persoon.Minstens 2 personen

Maaltijden 2019:
-lunch: 250 N$/pp
-lunchpakket: 220 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in