GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

30 Fiskaal Guesthouse

7kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Campsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
142 m | Lat:S 33° 57' 32" Long: E 18° 23' 6" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
30 Fiskaal Guesthouse is ideaal gelegen, vlak bij de 12 Apostelen-bergketen en een van de meest mondaine badplaatsen van de Kaap, meer bepaald Camps Bay. Het is tevens een van de laatste gastenhuizen in deze regio die nog beschikken over zo een mooi perceel. Met zicht op de Atlantische Oceaan, en nota bene de mooiste zonsondergang van de stad, zijn we er haast zeker van dat deze locatie u wel zal weten te bekoren. Tijdens de warme zomermaanden werkt het zwembad met mooie zicht zeer zeker uitnodigend en in de wat kille wintermaanden is de gezamenlijke leefruimte een heerlijke plaats om te vertoeven. De grootste kamer is de Penthouse Suite, met een king size bed en prachtig zicht over de baai. De kamer is tot in de puntjes afgewerkt, heeft airconditioning en allerhande comfort om het de hedendaagse reiziger het naar zijn zin te maken. Het terras met zicht werkt alvast heel uitnodigend. De Mountain kamers hebben deels zicht op de zee en het andere deel op de 12 Apostels bergketen. Het zijn mooi verzorgde, fris ogende kamers die tevens een kleine patio hebben. De bedden zijn queen size en er is een badkamer met ligbad en douchekop. De vier Luxury kamers hebben alle het zicht op de bergen en werden allemaal individueel gedecoreerd. Drie ervan hebben een king size bed en de andere (kamer 2) heeft een queen size bed. Dan is er nog de Sea and Mountain View room die eveneens is voorzien van alle moderne comfort en een queen size bed heeft, alsook een eigen badkamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de omgeving:

StrandPlattelandStadGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in