GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cosmos Cuisine

4 14kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Elzona Deetlefs en Lemien de Ridder
54.61 m | Lat:S 33° 30' 10" Long: E 25° 37' 42" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Cosmos Cuisine Gastenhuis is gelegen op amper 10 minuten rijden van het beroemde (malariavrije) Addo Nationaal Park en bestaat bijna twee decennia. Zoals de naam het reeds doet vermoeden staat het bekend voor haar heerlijke keuken. Opgericht in 1997 telt het in totaal 16 kamers. Deze grootte maakt hen net geen hotel en dat is ook wat de eigenaars willen beklemtonen. Ze zien hun gastenverblijf als een locatie waar je het gevoel moet krijgen thuis te komen. De kamers hebben allen hun eigen badkamer en om dat thuisgevoel extra te onderstrepen staat er op elke kamer complementaire porto, een fruitmandje, een pedicure setje, handgemaakte zeep en badkristal.

Verder genieten alle gasten van gratis draadloos internet en kan de keuken zich toespitsen op ieders behoefte als het gaat om het culinaire.

Er zijn drie kamertype, de Large Deluxe kamers zijn zeer ruim en beschikken onder andere over airconditioning, ventilatoren, televisie, minibar, telefoon, haardroger, alsook badjassen. Deze kamers hebben tevens een kleine leefruimte. De badkamer heeft zowel een bad als douche
De Family Suites bestaan uit twee Deluxe kamers en een enkele kamer met deuren die de kamers met elkaar verbinden. Hier kunnen tot 5 gasten samen overnachten.
De Family Rooms zijn geschikt voor families met maximum drie kinderen onder de 12 jaar. Ze bestaan uit een duluxe kamer en de kinderen slapen dan apart in een grote kamer naast deze van de ouders.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Avondmaal komt in de vorm van een 3 of 5 gangen menu (290 of 350 rand/pp). Diner moet voor 19u geboekt worden
Middagmaal komt a la carte.
Ontbijt is inbegrepen in de prijs van de overnachting (Engels en Continentaal)

Sluit haar deuren op 1 december 2018

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in