GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Planet Baobab

10kamers/units
Botswana | Makgadikagidi | Gweta Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Uncharted Africa
928.83 m | Lat:S 20° 11' 21" Long: E 25° 18' 19" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
'Planet Baobab, a bright idea in the middle of nowhere', zo wordt deze lodge voorgesteld en dat is geen understatement. Gelegen halverwege tussen Maun en Nata in een woestijngebied en zoutvlakte, waar wilde olifanten en antilopen overleven in extreem moeilijke omstandigheden. Een gigantische miereneter toont je de weg naar dit bijzondere plekje. Een locatie waar de gemiddelde leeftijd van iedere boom om en bij de 4.000 jaar oud is. Verder een onmetelijke grote zoutvlakte, de grote van Zwitserland en gekend als de Makgadikgadi Pan. Je kan er slapen in traditionele Bakalanga of Baobab hutten, telkens voorzien van een eigen douche. Er zijn drie familie hutten met een dubbel bed en twee enkele bedden (in 1 kamer). Planet Baobab heeft het grootste en koudste zwembad van de regio. Je kan ook kamperen en je eigen kampvuur maken en gezellig samen komen bij de bar en restaurant, waar een (h)eerlijke Afrikaanse keuken je uitnodigt. Van hieruit worden trips georganiseerd onder begeleiding, zowel overdag als meerdaagse tochten. Je kan de lokale bevolking bezoeken en onder andere de Nxai Xini Pan ontdekken waar eeuwenoud gereedschap en fossielen werden teruggevonden. Wat dacht je van de groene baobab of een wandeling door het baobabwoud? In het droge seizoen kan je er op uit met quadbikes op de Makgadikgadi Pan. Voor de avonturiers is er de 5 nachten quadbike expeditie naar het afgelegen en mysterieuze Kubu Island. Tijdens het natte seizoen is er de migratie van wel 35.000 a 70.000 zebra en koedoe en migratie waarover veel te doen is en waar nog heel wat moet geleerd worden in verband met het openen van grenzen tussen landen als Angola, Namibie en Zuid-Afrika.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2018

Prijzen in Botswaanse Pula, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Een voorschot van 20% garandeert de boeking

Kinderen:

- Kinderen onder de 12 jaar aan 50% van het volwassen tarief

Activiteiten: Alle prijzen voor activiteiten zijn inclusief de park fees en BTW, maar exclusief maaltijden en dranken, tenzij anders vermeld. Kinderen onder 12 jaar genieten een korting van 25% op de activiteiten. Quad bike: prijzen voor activiteiten met quad bikes zijn steeds waarbij 2 personen 1 quadbike delen. Indien je alleen op een quad wenst te rijden, geldt een toeslag van 495 pula. Kinderen onder 12 jaar moeten altijd begeleid zijn van een volwassene

Alle activiteiten zijn afhankelijk van het weer en kunnen niet gegarandeerd worden. Activiteiten dienen best vooraf geboekt te worden.

Droge seizoen 2018:
- Ntwetwe Pan Expedition with quad bikes, includes a Picnic & Meerkats visit (vertrek 5-6AM) - 1380 pula/pp
- Ntwetwe Pan Overnight Trip (no quad bikes), includes a BBQ Dinner & Morning tea and coffee + Meerkats visit (vertrek 2PM) - 1699 pula/pp
- Ntwetwe Pan Overnight Trip with quad bikes, includes a BBQ Dinner & Morning tea and coffee + Meerkats visit (vertrek 2PM) - 1963 pula/pp

Groen seizoen 2018:
- Migration Mission Day Trip, includes a Picnic Lunch (vertrek 5-5.30AM) - 2300 pula/pp

Het hele jaar door 2018:
- Cattlepost Visit with a Traditional Lunch and Village Tour (vertrek 9AM) - 585 pula/pp
- Baobab Bush Walk, includes a Sundowner Drink (vertrek 4-5PM) - 230 pula/pp
- Ntwetwe Pan Expedition (no quad bikes), includes a Picnic & Meerkats visit (vertrek 5-6AM) - 1140 pula/pp
- Nxai Pan Expedition, includes a Picnic Lunch + Game Viewing+ Baines Baobab (vertrek 5-5.30 AM) - 2420 pula/pp

Transfers 2018:
- Road Transfer Gweta - Planet Baobab (one way - min.2 pers): 100 pula/pp
- Road Transfer Gweta Airstrip - Planet Baobab (one way - min.2 pers): 125 pula/pp
- Road Transfer Maun - Planet Baobab (one way - min.2 pers): 1690 pula/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Botswaanse Pula/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Ligging : zeer rustig , op enkele honderden meters van de hoofdweg. Zeer mooi met veel baobabs op het terrein en mooi zwembad.

Celens family (23-07-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in