GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tintswalo Atlantic

5 12kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Hout Bay Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lizaan Bosman
14.89 m | Lat:S 34° 3' 54" Long: E 18° 22' 5" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Twee kilometer net buiten Hout Bay ligt Tintswalo Atlantic, een exclusieve lodge bij de Atlantische Oceaan en aan een van de meest spectaculaire kustbanen in de wereld, meer bepaald Chapman's Peak Rijlaan. Van bij het zwembad, het restaurant en bar heb je exclusieve uitzichten op de baai en op Chapman's Peak rijlaan. Het zwembad is tevens verwarmd, vooral handig tijdens de wat frissere wintermaanden. Elke Suite heeft zijn eigen typische design en zijn zeer ruim. Ze komen met een eigen kachel en alle moderne comfort dat de hedendaagse reiziger weet te waarderen. Zo is er de Robbeneiland, Princes Island, Antigua, Madura Island, Cousine Island, Santa Marie Island, Sicily Island, Larnu Island, Ithaca Island en Zanzibar Island Suite. Allen heel bijzonder en geheel in stijl gedecoreerd. Er zijn ook nog twee Presidential Suites die nog ruimer zijn en heel veel privacy genieten. Wie niet alleen wil genieten van een schitterende locatie, maar ook van een zeer uitstekende keuken, is bij Tintswalo Atlantic aan het juiste adres. Ze noemen het zelf graag een 'fine dining experience' en daar hebben ze volkomen gelijk in. Alle gerechten worden met heel veel passie en liefde voor het vak bereidt. Het oog mag ook wat moeten ze gedacht hebben, want elk bord ziet er telkens weer heel speciaal uit. Er zijn zo van die plekjes die je zeker eens moet ontdekken en daarin is Tintswalo Atlantic geen uitzondering.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Tarieven zijn inclusief de overnachting, ontbijt, huiswijnen, bier, frisdrank, thee en koffie (exclusief Franse champagne, kelderwijnen, sterke drank en exclusieve drankjes)

Hoewel alle maaltijden worden geserveerd (ontbijt, middag- en avondmaal), is het best dat u vooraf even laat weten of u wenst een middag-, of avondmaal te nuttigen. Kamerservice is eveneens mogelijk tijdens de maaltijduren.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Hout Bay (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in