GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Macaron Guesthouse

7kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Martine en Yves Baes
267.47 m | Lat:S 33° 54' 40" Long: E 19° 7' 5" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Macaron Guesthouse stond voorheen gekend als De Alchemist, welke in augustus 2014 door Vlamingen Yves en Martine Baeswerd uitgebaat in het hartje van Franschhoek. In 2016 veranderde het opnieuw van eigenaar. Van wat een verwaarloosd gastenhuis bleek te zijn wist men in geen tijd een pareltje te verwezenlijken. Het gastenhuis, een typisch in Victoriaanse stijl opgetrokken cottage, telt zeven kamers, allen met eigen badkamer en enkele kamers hebben een tussendeur wat het mogelijk maakt voor ouders en hun kinderen om twee kamers te delen. Elke kamer heeft z'n eigen televisie en gratis draadloos internet. Het gastenhuis telt tevens twee zwembaden en een kleine zogenaamde 'Honesty Bar'. Elke ochtend wordt een eerlijk ontbijt geserveerd. Het grote voordeel van het gastenhuis is dat het recht in het centrum van Franschhoek is gelegen, waardoor je makkelijk te voet van alle activiteiten en attracties die Franschhoek te bieden heeft, waaronder heel wat schitterende restaurants en bars, een museum, tal van monumenten en de natuurlijke schoonheid van deze unieke wijnregio.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2017

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 3e persoon in de kamer is niet mogelijk. Gasten moeten voor 19u zijn ingechecked. Mocht dit niet kunnen moeten ze binnen de kantooruren melding maken (vooraf dus) van hun aankomsttijd en mits goedkeuring van de receptiedienst.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in