GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Shiluvari Lakeside Lodge

14kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Louis Trichardt Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Betty
766.59 m | Lat:S 23° 6' 27" Long: E 30° 6' 9" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Shiluvari Lakeside Lodge is gelegen tegen een achtergrond van bergen en bossen, oude ruïnes en aan een prachtig meer, Shiluvari is letterlijk gelegen in het hartje van de nog vrij authentieke Venda bevolking. Het domein omvat een 30 hectare aan natuurlijk inheems landschap en het zicht op de Albasini dam, alsook de Luonde bergen is zeer mooi. Het hoofdgebouw was in een lang verleden nog een boerderij en huisvest heden ten dage het Wood-Owl country restaurant, dat trouwens reeds heel wat onderscheidingen mocht ontvangen. Wie dorst heeft kan terecht in de gezellige Hog en Hound Bar. Er is tevens een open haard en een souvenirshop waar je ambachtelijk vervaardigde producten kan kopen. Er is een groot zwembad met ligstoelen dat uitgeeft op de prachtige tuin en het meer. De lodge ligt op een kleine 23 km ten oosten van Louis Trichardt. Dit deel van de Soutpanbergen kent immergroene heuvels en valleien. De rijke Venda en Shangaan cultuur zit hier diep geworteld en Shiuvari Lakeside Lodge is dan ook de ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen. Een eigen gemotoriseerd vlot is dan weer een leuke manier om op het meer te genieten van een 'sundowner'. Tal van activiteiten zoals Venda excursies kunnen ter plekke ondernomen worden. Wandelen, paardrijden en vele lokale culturele activiteiten kunnen makkelijk vanuit de lodge worden ondernomen.

De 14 kamers, waarvan 7 standard, 6 Tachted Chalets en de Mukhondeni Familie Suite zijn zeer, zeer mooi ingericht en vooral heel ruim. 100% katoenen bedlinnen, klokradio, muskietennet, thee en koffie en kluisje behoren tot de standaard uitrusting op de kamer. Alle kamers hebben een eigen badkamer en vooral hun eigen karakter, met kunstwerken die door de lokale Venda bevolking werden vervaardigd. De standaard kamers zijn geschikt voor een extra bed voor kinderen onder de 12. De Tatched Chalets kunnen twee extra bedden voorzien, voor zowel volwassen personen als voor kinderen. De Nguni Cottages zijn ideaal voor grotere families of een klein groepje. Ze genieten ook meer privacy. De familie suite is de grootste van allemaal en geschikt voor 4 personen. Er is de hoofd slaapkamer en een zolderkamer. Deze suite komt met een eigen ingericht keukentje en een eigen badkamer met ligbad en apparte douche.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen tot 4 jaar die de kamer delen met twee volwassene verblijven gratis op de kamer, kinderen tussen 4 en 12 aan 50%.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Louis Trichardt (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in