GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rhino Ridge Safari Lodge

4 22kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Mtubatuba Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Isibindi
549.77 m | Lat:S 28° 9' 13" Long: E 31° 57' 17" check-in: 13:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Er zijn zo van die plekjes om van weg te dromen en laat Rhino Ridge Safari Lodge in het Hluhluwe iMfolozi Park, dit nu net zijn als eerste en enige 4-sterren lodge binnen het park. Alle 22 kamers hebben een prachtig uitzicht op de natuur en omvatten 6 Bush Suites met twee slaapkamers en badkamers. Deze hebben ook een gedeelde leefruimte en zijn ideaal geschikt voor families of een groep van vrienden. Tevens zijn er twee grote Honeymoon Villa's met zeer ruime kamers en badkamers en een eigen private 'plungs pool'. De 8 Luxury Villa's zijn eveneens zeer ruim en beschikken net als de Honeymoon Villa's over een groot dek van waar je uitkijkt op de vrije natuur. Alle kamers, behalve de Bush Suites, hebben eveneens een buitendouche.

Rhino Ridge Safari Lodge organiseert voor haar gasten dagelijks een late namiddag gamedrive en eentje in de vroege ochtend. De gamedrives vinden plaats in een open 4x4 voertuig onder begeleiding van professionele gidsen. Hou er wel rekening mee dat de rangers niet van de bestaande grind- of asfaltwegen mogen afwijken om dichter bij het wild te komen. Rhino Ridge beschikt ook over een eigen spa, waar gasten kunnen genieten van een brede waaier aan mogelijkheden op het vlak van lichaamsverzorging.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden, thee en koffie en safari activiteiten.
- Inkomgelden voor het park zijn niet inbegrepen (195 rand/pp).
- Single supplement 30%.
- Kinderen onder de 6 jaar kunnen niet mee op gamedrive. Een privaat voertuig kan geregeld worden, mits beschikbaarheid, prijs op aanvraag of gebruik maken van de kiddies morning drive voor kinderen tussen 3 en 6 jaar welke plaatsvindt van 10u tot 12u.
- Dagelijkse activiteiten starten om 6u en 16u in de zomer (november t/m februari) en om 6u30 en 15u30 in de winter (maart t/m oktober)
- wifi enkel beschikbaar in de main lodge (250 mb gratis per dag en soms slechte ontvangst wegens sateliet verbinding)

Afstanden:
- Nyalazi Gate (centraal/zuidoosten) naar Rhino Ridge Safari Lodge 19 km of 30 minuten
- Memorial Gate (noorden) naar Rhino Ridge Safari Lodge 25 km of 40 minuten
- Cengeni Gate (zuidwesten) naar Rhino Ridge Safari Lodge 60 km 1u30min

Belangrijk:: Gasten moeten voor sluitingstijd (jan, feb, nov, dec om 19u en de andere maanden om 18u) toegekomen zijn in het Hluhluwe/Imfolozi Park, anders wordt hen de toegang geweigerd.

Maaltijden:
- ontbijt: 7u30-10u
- lichte lunch: enkel op aanvraag, niet inbegrepen
- high tea: 14u30 (winter) - 151u (zomer)
- Diner a la carte: 19u30-21u30
Kinderen eten apart van de ouders, op vroegere tijdstippen.

Kinderen:
- 0-3 jaar: als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 4-12 jaar: 50% als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 13-18 jaar: 75% als de kamer gedeeld wordt met twee volwassenen
- 3 kinderen op een kamer: 1ste aan 100%, 2e aan 75% en 3e volgens de leeftijd

Rhino Post Safari Lodge: 1 extra kind op de kamer mogelijk (plooibed), max.16 jaar
Thonga Beach Lodge: 1 kind op de kamer mogelijk. 3 familie suites
Kosi Forest Lodge: Enkel 2 familie suites beschikbaar
Rhino Ridge Safari Lodge: 1 kind op de kamer mogelijk (max. 18 jaar). 2 familie safari kamers beschikbaar (2 volwassenen, max 3 kinderen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxSpaBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

laatste 7 km zeer moeilijk met gewone auto. groter/hoger model aangewezen om problemen met steenslag en dieren te vermijden

Jan en Michele Van Celst (22-08-2017)

onze accommodatiesin Mtubatuba (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in