GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bamboo Guest House

3 14kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Cally en Jaynie
28.83 m | Lat:S 34° 3' 39" Long: E 23° 4' 55" check-in: 14:00 tot 17:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Bamboo Guesthouse is perfect gelegen op slechts vijf minuten rijden van het bruisende centrum van Knysna en het geliefde Knysna Quays Waterfront met tal van restaurants, terrasjes en winkels. Drie prachtige golfbanen liggen binnen handbereik, net als de beroemde Knysna Heads en Leisure Isle, dat twee zandstranden telt. Bamboo Guesthouse beschikt over 14 elegant ingerichte kamers met eigen badkamer, elk met hun eigen unieke stijl en karakter. De kamers beschikken tevens over een eigen ingang en een terras. De standaard kamers zijn kleiner en hebben twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgevormd naar een tweepersoonsbed. Een daarvan is geschikt voor het plaatsen van een extra bed voor een kind jonger dan 12 jaar. De Superior kamers zijn groter. Twee ervan zijn geschikt voor het plaatsen van extra bedden voor 1 of 2 kinderen jonger dan 12 jaar. Sommige van deze kamers zijn voorzien van een aparte kleine zitkamer. De Honeymoon Suites zijn de perfecte romantische schuilplaats voor pasgehuwden. Ze hebben een open haard en twee ervan hebben zowel een bad als een douche. Een suite heeft een eigen prive zwembad. De appartementen zijn uitgerust met een eigen keuken. De Family kamers zijn groter en uitgerust met extra bedden of stapelbedden voor maximaal 3 kinderen jonger dan 12 jaar. Badkamers (douche) worden gedeeld. De Family Suites bestaan uit twee kamers met eigen badkamer (douche). De grootste slaapkamer met tweepersoonsbed heeft een open haard, een volledig ingerichte kitchenette en een slaapbank. Bijgevoegd is een kleinere aparte kamer. Deze suite is geschikt voor 2 volwassenen en 3 kinderen jonger dan 12. Alle kamers hebben een flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, ventilator aan het plafond, wandverwarming en een minibar. Gasten kunnen tevens gebruik maken van gratis draadloos internet. Prijs/kwaliteit is Bamboo Guest House een absolute aanrader. Verwacht hier geen overdreven luxe, maar mooie accommodatie in een leuke tuin aan democratische prijzen.
Opmerking: Diner is mogelijk op aanvraag, maar dient vooraf gereserveerd te worden. Alle kamers zijn geschikt voor twee personen, uitgezonderd de familiekamers die ook twee kinderen onder 12 jaar kunnen accommoderen. Derde kind op de kamer op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer goed gelegen, niet ver van Waterfront maar toch zeer rustig. Restaurants zijn op een boogscheut te vinden.

Meersman - Colazzo family (31-07-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in