GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Floreal House

4 11kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Natalie Roodt
117.41 m | Lat:S 33° 56' 29" Long: E 18° 24' 50" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Floreal House is een statig herenhuis dat gelegen is in het hartje van Kaapstad. Het gebouw dateert reeds uit 1920 en heeft haar charme van weleer weten te bewaren. Vanuit het gastenhuis, aan de voet van de Tafelberg in de Oranjezicht buitenwijk, heb je niet alleen zicht op een van de zeven New Wonders of Nature, maar ook over de binnenstad, de haven en het Waterfront. Het interieur in Floreal House is vrij klassiek en charmant te noemen. Geen overdreven luxe, maar een warm gevoel en met heel wat oog voor detail. De kamers werden recentelijk opgefrist en beschikken over een eigen badkamer, televisie, minibar, en nog heel wat meer faciliteiten die je komt te verwachten van een hedendaags gastenverblijf. Dagelijks wordt een vers ontbijt geserveerd met een uitgebreide keuze aan kazen, vers vlees en fruit, en nog veel meer. De tuin is helemaal volgroeid en is de perfecte plek om even tot rust te komen, al dan niet bij het zwembad. De locatie is alvast super, lees de ideale uitvalsbasis om Kaapstad, Tafelberg, het Waterfront, de wijnlanden, de Westkust en het Kaapse Schiereiland te ontdekken.
Opmerking: Kinderen 0 tot 7 verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen. 7 tot 12 jaar aan 50%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in