GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Haga Haga

3 26kamers/units
Zuid-Afrika | Wild Coast | East London Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Neil en Sandy Chemaly
32.21 m | Lat:S 32° 45' 50" Long: E 28° 14' 56" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Het Haga Haga Hotel is prachtig gelegen aan parelwitte stranden en de Indische oceaan. Het is een familiehotel dat reeds heel wat jaren meedraait. Gelegen op amper 60 km ten oosten van East London, is dit een waar paradijs in het hartje van de Wild Coast en de gelijknamige rivier. Het hotel zelf telt 11 ensuite kamers die netjes verzorgd zijn en allemaal uitzicht hebben over de zee. Gasten kunnen kiezen tussen kamers met een tweepersoonsbed of met twee eenpersoonsbedden. De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer met douche of ligbad. Verder hebben ze ook een eigen terras, koffie- en theevoorzieningen, een ventilator en verwarming. Buiten de hotelkamers zijn er dan ook nog eens 15 self-catering chalets die beschikken over een eigen dek dat uitgeeft op de Indische oceaan. Deze beschikken over barbecue-faciliteiten, een eigen leefruimte, ingerichte keuken, televisie, radio, koelkast en heel wat andere nutsvoorzieningen. Tevens is er voor het linnen en handdoeken gezorgd, en die worden dagelijks vervangen (enkel de afwas is voor de bezoekers zelf). Strandhanddoeken worden niet voorzien. Vanuit Haga Haga kunnen tal van activiteiten ondernomen worden, denk maar aan golf, paardrijden, rijden met quads, surfen, kanovaren, mountainbike, wandelen, duiken, hengelen, 4x4 trajecten en nog veel meer. Dit is werkelijk een uniek plekje om te onthouden, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Kinderen:Kinderen jonger dan 2 jaar betalen R563,00 per dag (2019 en 2020). Het tarief voor kinderen tussen 2 en 5 is 25%, en kinderen tussen 6 en 12 is 50% van het volwassenentarief. Opmerking:Prijzen voor de hotelkamers is inclusief het ontbijt en een avondmaal. Tijdens het paasweekend gelden de tarieven van het hoogseizoen. Weekeindboekingen houden minimaal een verblijf van 2 nachten in.
Prijzen voor de self-catering Cabanas zijn zonder maaltijden.

Geen huisdieren toegelaten.

Alle cabana's hebben zicht op zee en kunnen 4 tot 6 personen accommoderen. Er zijn barbecuevoorzieningen, en u kunt uw eigen eten en drinken meebrengen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin East London (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in