GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mbotyi River Lodge

3 53kamers/units
Zuid-Afrika | Wild Coast | Port St Johns Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ongi
10.14 m | Lat:S 31° 27' 53" Long: E 29° 43' 54" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Mbotyi River Lodge is gelegen aan de monding van de gelijknamige rivier, genesteld in glooiende heuvels en weelderige tropische bossen van de Wild Coast. Mbotyi ligt op 27 km van Lusikisiki en is, ondanks een gedeelte over een grindweg gaat, gemakkelijk bereikbaar met een normale auto. Langs beide zijden van de weg heb je de zogenaamde Magwa Tea Plantation, zijnde een van de grootste in de wereld. De route naar de lodge via de groene thee bedekte heuvels en valleien is op zich al een belevenis. Naarmate je dichter bij je bestemming komt verandert het landschap dramatisch met diepe kloven gevuld met weelderige vegetatie en torenhoge watervallen. Mbotyi River Lodge ligt aan het einde van de weg, vlak bij de Indische Oceaan. Er is keuze uit verschillende accommodaties, die al dan niet zicht hebben over de weelderige tuin, het zwembad en/of de zee. Kamers 201 en 202 worden opgewaardeerd met prachtig uitzicht over de zee, de rivier en het strand. Deze zijn geschikt voor een familie maar zijn individuele kamers, elk met eigen badkamer en balkon. De kamers zijn voorzien van ventilatoren, airconditioning, televisie en een kleine koelkast. Kamer 201 heeft een bad en douche alsook een king-size bed, terwijl 202 alleen een douche met toilet en wastafel heeft. Kamers 603 en 604 zijn standaard kamers aan de kant van de zee. Ze zijn ruim en luchtig met een prachtig uitzicht op de tuin, het zwembad , de omliggende heuvels en de oceaan. Kamer 604 heeft een ligbad met handdouche en kamer 603 heeft alleen een douche. Elke kamer heeft een eigen balkon en een ventilator, alsook een queen-size bed. Een extra bed kan worden toegevoegd indien nodig.

De keuken van Mbotyi River Lodge levert geen culinaire hoogstandjes op, maar al bij al valt het eten wel mee. Vanuit de lodge kunnen tal van activiteiten ondernomen worden, waaronder paard rijden, wandelingen maken, hengelen (zowel op de rivier als in de oceaan), fietsen en nog veel meer.
De lodge ligt op 26 km van Lusikisiki en 65 km ten oosten van Port St Johns (te bereiken via de R61)

Kinderen:- Kinderen 0-2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen
- Kinderen 2-5 jaar: prijs op aanvraag
- Kinderen 5-11: aan kindertarief 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBerg(en) Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer mooie locatie

Goos (06-10-2014)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in