GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cap ou pas Cap

5kamers/units
Zuid-Afrika | Overberg | Gordonsbaai Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Kris Offermans
14.58 m | Lat:S 34° 9' 23" Long: E 18° 52' 16" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Cap ou pas Cap gastenhuis is de creatie van het Belgische koppel Kris en Laurent. Zij starten het gastenverblijf in Gordonsbaai in 2012. Cap ou pas Cap ligt op amper 200 m van het populaire strand in Valse Baai. Gordonsbaai is tevens een hele goede uitvalsbasis om tal van populaire regio's te bezoeken. Denk daarbij aan de Kaapse wijnlanden, Hermanus, het Kaapse Schiereiland en niet te vergeten Kaapstad. Het gastenverblijf telt 5 ruime kamers die van alle nutsvoorzieningen zijn voorzien, waaronder airconditioning, een haardroger, een kluisje, koffie- en theeeilandje en televisie. Draadloos internet is beschikbaar in gans het huis. Gasten zijn welkom om gebruik te maken van de keuken, alsook een barbecue op het terras. Het zwembad is omringd door een houten deck met vele ligstoelen en zonneschermen. Het ontbijt wordt tijdens de warme zomermaanden buiten geserveerd. De leef- en zitruimte staat volledig ter beschikking van de gasten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Gordonsbaai (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in