GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bridgetown Resort

36kamers/units
Botswana | Chobe | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Africa Safari Campa
933.92 m | Lat:S 17° 47' 41" Long: E 25° 12' 25" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Bridgetown Resort is een recent gebouwde lodge aan de oevers van de Chobe rivier in het noorden van Botswana, de plaats bij uitstek voor het bewonderen van een unieke fauna en flora. Niet minder dan 400 vogelsoorten komen in deze regio voor, alsook de grootste concentratie olifanten op het Afrikaanse continent. Dan hebben we het nog niet gehad over de vele andere diersoorten zoals antiloop, leeuw, luipaard, neushoorn, buffel, giraf, zebra, en nog heel wat anderen. Bridgetown is een modern verblijf met zowel luxe als Deluxe kamers. Het hotel beschikt over een eigen restaurant met bar en groot zwembad. De keuken is zeer verzorgd en vooral worden er heerlijke maaltijden bereidt. Alle kamers beschikken over modern comfort en draadloos internet is beschikbaar. Het ganse hotel beschikt over airconditioning en dat is geen overbodige luxe in de lange warme zomermaanden. Vanuit de lodge kunnen verschillende activiteiten zowel op het water, als op het vaste land ondernomen worden. Wie zich eens extra wil laten verwennen, zal de op de kamer Spa faciliteiten zeker weten te waarderen.
Opmerking: Fully Inclusive (FI) Prijs is inclusief alle maaltijden, uitgezonderd drankjes en twee activiteiten (boot- en landsafari). Kinderen onder de 12 jaar (max 1 kind), verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in