GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Crocodile Camp

14kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Amanda Greef
947.32 m | Lat:S 19° 56' 5" Long: E 23° 30' 33" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Crocodile Camp is gelegen op amper 12 km ten westen van Maun, op weg naar het Moremi Game Reserve en aan de oevers van de Thamalakane rivier, aan de beroemde Okavango Delta. Dit is een pracht van een locatie. Genieten doe je hier aan het grote zwembad, met bar, terwijl je uitkijkt over de rivier, die tevens een bron en aantrekkingskracht heeft voor een grote verscheidenheid aan vogels, maar ook reptielen, krokodillen en nijlpaarden. Het kamp is zeer open en alle cottages genieten heel wat privacy en werden ondergebracht in een weelderige tuin met grote bomen die zorgen voor de nodige schaduw tijdens warme zomerse dagen die er in overvloed zijn. De lodge beschikt over een eigen restaurant, dat eveneens in de tuin is gelegen onder een grasdak. De keuken is verzorgd en gasten kunnen hier zowel ontbijten als genieten van een avondmaal. Verwacht echter geen culinaire hoogstandjes maar prijs/kwaliteit in het achterhoofd houdende is deze lodge best ok te noemen. De Standard Chalets zijn sober ingericht en geschikt voor diegene die zijn of haar budget in de gaten wenst te houden. De Deluxe Chalets zijn ruimer en hebben een typische Afrikaanse uitstraling. Ze hebben ook wat meer luxe en genieten eigenlijk onze persoonlijke voorkeur.

Drie dagen/twee nachten kampeersafari:

Na aankomst in Maun verblijf je de eerste nacht in Crocodile Camp, voordat je voor 2 nachten wild gaat kamperen, onder de begeleiding van uw persoonlijke gids. Je zal deelnemen aan een aantal voetsafaries in het Moremi Game Reserve en maakt een trip in een traditionele mokoro op de waterwegen van de Okavango Delta.

Dag 1: Na het ontbijt begint het avontuur. Met een gemotoriseerde boot word je naar het Mokoro village gebracht, waarna je vervolgens met een gids de Okavango Delta per mokoro gaat verkennen en vervolgens naar je kampeerplek zal worden gebracht. De kampeerplaats is reeds eerder voorbereidt. Tenten en gedeelde wasfaciliteiten werden opgezet. Na het middagmaal volgt een begeleide wandelsafari

Overnachting : Kamperen in het wild - Okavango Delta (alle maaltijden inbegrepen)

Dag 2: Vroeg op vandaag voor een ochtendwandeling in het Moremi Game Reserve, na een drietal uur volgt het ontbijt. De rest van de ochtend kan je wat rusten en genieten van alles wat dit prachtig stukje natuur te beiden heeft. Na het middagmaal is het opnieuw tijd voor een excursie per mokoro. 's Avonds is het weer genieten van een avondmaal onder een prachtige sterrenhemel bij het kampvuur.

Overnachting : Kamperen in het wild - Okavango Delta (alle maaltijden inbegrepen)

Dag 3: Ook vanochtend volgt een vroege ochtendsafari, waarna je terug naar het Mokoro Village wordt gebracht per mokoro. Met een motorboot gaat het vervolgens terug naar Crocodile Camp. Nu bestaat de optie om nog een nacht langer in het kamp te blijven, of om uw tocht verder te zetten naar de volgende bestemming.

Opmerking: Kindertarief geldig voor kinderen van 3 t/m 12 jaar (onder 2 jaar gratis bij de ouders)
Bed levy van 10 pula pp/pn is inbegrepen in de prijs

Maaltijden 2015:
- Ontbijt: 130 Pula/pp
- Lunch: 95 Pula/pp
- Dinner: 350 Pula/pp

Activiteiten 2015:
- Mokoro dagtrip 990 Pula/pp inclusief gids, transfer, fees, middagmaal en mineraalwater
- Boot cruise 205 Pula/pp/per uur
- Moremi dagtrip (min. 2 pax) 2000 Pula/pp

Fully Inclusieve (FI) omvat boottransfer, gids, fees, alle maaltijden, kampeermateriaal en ondersteunend personeel (zie driedaags programma)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadParkeerplaats

In de kamers:

RookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Alles draait daar rond twee mensen ( Ursula en een man ) die runnen daar de hele zaak : chapeau voor die mensen!!! Er is daar nochtans mits wat investeringen iets moois van te maken.

D'haen party (10-10-2015)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in