GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Marataba Safari Company

5 15kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Thabazimbi Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hunters Hotels
1002 m | Lat:S 24° 20' 50" Long: E 27° 34' 10" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Marataba Safari Lodge is een zeer luxueus onderkomen in een ongeevenaarde, prachtige natuur en berglandschap, en dit in het hartje van het 23.000 hectare tellende Marakele Nationaal Park. Voor de bouw van de lodge werd gebruik gemaakt van heel veel natuurlijke elementen, denk maar aan steen en glas. het gebouw is werkelijk een architectonisch hoogstandje. Authentiek Afrika gaat hier hand in hand met een moderne, maar ter gelijkertijd ook verwelkomde, warme uitstraling.

De 15 individuele suites, onder canvas en deels van steen, werden geinspireerd op de ruines van het vroegere Greater Zimbabwe. Alle tenten werden, zoals het een Hunters Hotel beaamd, voorzien van alle gebruiksgemakken die de hedendaagse wereldreizigers verwachten. Zo is er een buitendouche en een eigen badkamer en kunnen gasten genieten van de prachtige omgeving vanop hun prive terras. Verder heeft de lodge ook een prachtig mooi zwembad, omgeven door zonnebedden en een onmetelijk prachtige natuur. Marataba heeft tevens een eigen bar en bibliotheek.

Ook op culinair vlak worden gasten hier verwend, er is keuze uit indoor dineren, of genieten van een prachtige sterrenhemel en heerlijke maaltijden tijdens het Al Fresco diner, begleid door heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Onder begeleiding van een zeer ervaren ranger/spoorzoeker, worden er dagelijks twee game activiteiten georganiseerd.

Opmerking: Kinderen +8 jaar welkom. Bij de overnachting is inbegrepen alle maaltijden, 2 game activiteiten en non-alcoholische drankjes

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in