GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Buckler s Africa Lodge

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Komatipoort Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Cheryl
209.43 m | Lat:S 25° 23' 6" Long: E 31° 52' 55" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Buckler's Africa is gelegen aan de oevers van de Crocodile Rivier, grenzend aan het Kruger Nationaal Park. De eigendom met hoge plafonds en koele terracotta tegels, staat te midden een grondstuk van meer dan 5 hectare aan tuinen en zogenaamd bushveld, onder rieten dak. Een oase met een prachtig uitzicht op slechts enkele meters van de rand van het beroemde Kruger Nationaal Park. De bezienswaardigheden en geluiden van Afrika begroeten je elke ochtend vanuit het comfort van uw slaapkamer met uitzicht vanuit elke hoek. Ontspan bij het zwembad en laat de natuur naar je toe komen, of maak een rondrit in het Kruger Nationaal Park dat enkel op 6 km afstand ligt. De kust van Mozambique of de bergen van Swaziland zijn beide iets meer dan een uur rijden van het hotel.
Opmerking: De self catering chalets zijn op basis van RO, room only. Enkel de standard kamers is BB, bed&breakfast

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardWasserijBraaiKeuken

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

kleine kamers, een simpel maar goed ontbijt en PRACHTIG uitzicht!

Philippe Verbeeck & Eline Somers (HONEYMOON) (09-12-2013)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in