GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Kimberley Club

4 22kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Kimberley Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Linda Dobson
1236.53 m | Lat:S 28° 44' 27" Long: E 24° 45' 58" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Kimberley Club mag zich een heuse 'Grande Dame' noemen, zeker als je weet dat dit hotel sinds 1881 bestaat. Het is een historisch boetiekhotel in het centrum van het al even historische Kimberley. Een aantal vooraanstaande wereldbekende persoonlijkheden zoals koningen, prinsen en prinsessen, presidenten en hoge commissarissen vereerden in het verleden het hotel met hun bezoek. De charme, elegantie en historie werden vereeuwigd in tal van prachtige kunstwerken, schilderingen en pentekeningen. Het hotel weerspiegeld die eeuwenoude geschiedenis, maar tegelijkertijd is er toch ook gedacht aan het hedendaags comfort. De standaard kamers bieden een keuze van twee aparte bedden of queen size bedden. De ensuite badkamers zijn voorzien van douche, wastafel en toilet. Sommige van hen zijn tevens voorzien van een ligbad. De meeste standaard kamers komen uit op een mooie binnenplaats en anderen op een groot balkon met comfortabele fauteuils. De Luxury rooms zijn, zoals de naam het reeds laat vermoeden, mooi ingerichte luxe kamers met een subtiel ouderwetse charme, aangevuld met moderne luxe voor de veeleisende reiziger. Deze kamers zijn groter dan de standaard kamers, hebben meer ruime lounges en een eigen badkamer. Voor gasten die meer ruime accommodatie wensen, zijn er de Executive Suites deze stralen een gevoel van rust, ruimte en comfort uit. Deze bieden een aparte lounge en over onlangs gerenoveerde badkamers. Sommige van deze suites hebben tevens een open haard.
Opmerkingen: De tarieven gelden alleen voor de overnachting. Er is ontbijt op aanvraag voor een kost van R110 per persoon.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadGolfTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Kimberley (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in