GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Spier

4 50kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Janine Roziers
36 m | Lat:S 33° 58' 23" Long: E 18° 46' 56" check-in: 14:00 tot 20:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Spier wijndomein is reeds jaar en dag een begrip in Zuid-Afrika en heeft sinds enkele jaren een eigen hotel dat in zogenaamde 'Village Style' is opgetrokken. De tuinen er rond zijn op zijn zachts groot te noemen en het immer groene gras is deels verkregen door de grote hoeveelheid aan bomen dat het domein omvat. De ruime kamers zijn verdeelt over niet minder dan zes private binnendomeinen, telkens met een eigen zwembad. Het ontwerp van de gebouwen is geinspireerd op de eeuwenoude Kaap-Hollandse en Mediterraanse invloeden. Het hoofdgebouw telt buiten de receptie een grote lounge, enkele terrassen en restaurant, waar zowel buiten in de tuin, als binnen kan getafeld worden. Het hotel is tevens pionier op het vlak van verantwoordelijk toerisme en kreeg de Fair Trade Accreditatie in 2004. Zelfs de standaard kamers zijn zeer ruim en volledig geinstalleerd met alle hedendaags comfort, wat wereldreizigers weten te waarderen. Elke kamer heeft zijn eigen patio, badkamer met douche en/of ligbad, koffie en thee eilandje, kluisje en satelliet televisie.
Opmerking: Als twee kinderen onder 11 jaar de kamer delen met twee volwassenen, verblijven ze gratis op de kamer in een extra bed. +4 is een toeslag van 70 rand voor ontbijt van toepassing.
Kinderen +12 tot 18 krijgen een aparte kamer aan 50%. Eens boven de 18 is de prijs gelijk aan volwassene

Prijzen voor de periode 24/12 tot 4/1 op aanvraag beschikbaar

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsDekenBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

goed gelegen voor onze uitstappen in de omgeving:zeer mooie standaard room;goed hotel met zeer vriendelijkpersoneel

Jan en Reinilde Fraeyman (08-04-2017)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in