GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

MoAfrika Lodge

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Gauteng | Johannesburg Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Anthony Colia
1614.69 m | Lat:S 26° 6' 12" Long: E 28° 18' 55" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
MoAfrika, een charmant gastenhuis, gelegen aan de rand van Johannesburg en op een steenworp van OR Tambo International Airport. In de Sotho taal betekent MoAfrika 'Afrikaanse mensen'. De Sotho waren de oorspronkelijke inwoners van deze regio. Uw gastheer, Anthony, heeft in de afgelopen jaren zijn lodge met veel liefde en energie ingericht tot een volwaardige, in Afrikaanse stijl opgetrokken lodge. MoAfrika staat op een domein van 8.000 vierkante meter en er loopt zelfs een rivier door het gebied. Wat bezoekers aan deze lodge zo aanspreekt is de gastvrijheid die ze ervaren, een warm onthaal en een heerlijk ontbijt. Alle kamers zijn zeer ruim en vooral heel comfortabel en smaakvol ingericht. Ze beschikken tevens over alle nodige comfort. Zo beschikken alle kamers over airconditioning, koffie en thee eilandje, een eigen ruime badkamer en televisie met een ruime selectie aan kanalen. MoAfrika beschikt over een grote leefruimte met bar en een afgeschermd houten dek dat uitkijkt op de tuin en het zwembad. De logde ligt op slechts 10 km van de internationale luchthaven. MoAfrika specialiseert zich tevens in het aanbieden van tal van trips in en rond Johannesburg, naar onder andere het stadscentrum, Pretoria, Soweto, maar ook daarbuiten. Denk daarbij aan de Cradle of Humankind, Pilanesberg en tal van andere locaties. Reservaties voor excursies kunnen ter plekke gemaakt worden, maar het is aangeraden dit best even vooraf te regelen.
Opmerking: In de tarieven is de airport transfer van en naar OR Tambo International Airport inbegrepen. Gratis draadloos internet beschikbaar. Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildGolfBerg(en) Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prima. dicht bij het vliegveld

Peter en Tiny Volkers (18-11-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in