GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mogalakwena River Lodge

8kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Alldays Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Isabella Coetzee
737.29 m | Lat:S 22° 43' 32" Long: E 28° 46' 31" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Mogalakwena River Lodge is een hele leuke in Afrikaanse stijl opgerichte lodge welke eigendom is van de Coetzee familie. De lodge heeft een centrale gedeelte met vier kamers, een zwembad, restaurants en een open leefruimte. Op het domein bevindt zich tevens een uitkijktoren met uitzicht op de Mogalakwena rivier. Buiten deze kamers zijn er ook nog eens vier chalets welke een schitterend uitzicht genieten en heel veel privacy. Er kunnen slechts 16 gasten tegelijkertijd in de lodge vertoeven en dat maakt dat de service heel persoonlijk is, zonder het gevoel dat je in een hotel vertoefd. De lodge biedt verder ook een mogelijkheid aan activiteiten zoals gamedrives, natuurwandelingen, vissen, vogels observeren en paardrijden. Verder kunnen de gasten ook culturele excursies zowel naar authentieke dorpen in Zuid-Afrika alsook Botswana. In het restaurant worden zowel ontbijt, middag- als avondmaal aangeboden.
Opmerking: Sunset/Sunrise Drive aan 200 rand/pp. Begeleide wandeling in de natuur aan 120 rand/pp. Baobab en Mountain excursie (min. 2 personen) 375 rand/pp. Craft Art Centre of Research Centre bezoek aan 75 rand/pp

Bijkomende maaltijden:

- Middagmaal: 105 rand/pp
- 2 gangen avondmaal: 155 rand/pp
- 3 gangen avondmaal: 190 rand/pp

Tarieven zijn op basis van DBB/HB diner, bed and breakfast. Middagmaal is niet inbegrepen, net als persoonlijke uitgave en fooien

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Alldays (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in