GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Victoria Falls Rest Camp and Lodges

54kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s):
927.85 m | Lat:S 17° 55' 34" Long: E 25° 50' 18" check-in: 13:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Victoria Falls Rest Camp and Lodges mag beschouwd worden als de meest budget vriendelijke accommodatie nabij de Victoria Watervallen. De lodge is gelegen in het centrum van de stad en op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Het kamp biedt verschillende accommodaties waaruit gekozen kan worden, waaronder kampeerruimte, slaapzalen, self-catering accommodatie in chalets en luxe tenten onder canvas. Binnen het kamp bevindt zich eveneens een groot zwembad alsook een restaurant waar gasten kunnen genieten van zowel ontbijt, lunch als avondmaal en snacks gedurende de dag. Er is een dagelijkse wasserette, een curio shop en informatiekantoor.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen