GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amadeus Garden

11kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Miriam Giering
989.07 m | Lat:S 17° 55' 32" Long: E 25° 49' 21" check-in: 13:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Amadeus Garden is een zeer charmant gastenverblijf in Victoria Falls. Het leuke van de lodge is dat ze op wandelafstand ligt van de wereldberoemde Victoria Watervallen en dat ze tevens ook zeer voordelige accommodatie biedt die prijs/kwaliteit zeer correct zijn. Alle kamers zijn sober maar zeer netjes verzorgd en ingericht en beschikken over een eigen badkamer. Dagelijks wordt een mooi verzorgd ontbijt aangeboden. Victoria Falls Airport ligt op 25 kilometer afstand en luchthaventransfers zijn mogelijk van en naar deze luchthaven alsook Livingstone en Kasane luchthaven.
Opmerking: Kinderen +5 welkom

Transfers (min 2 personen):

- Vic Falls Airport 16 US$/pp
- Livingstone Airport/Town 32.5 US$/pp
- Kasane Airport/Logde 75 US$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooi guesthouse met prachtige "binnenplaats" met zwembad en ligstoelen. Kamer prima als ook ontbijt en bediening.

Eddy en Ida Van der Lende (19-10-2016)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen