GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ukutula Lion Park

3 10kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Brits Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Willi en Gillian Jacobs
1052.32 m | Lat:S 25° 31' 19" Long: E 27° 40' 26" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ukutula Lodge is prachtig gelegen op een 260 hectare tellende werkende boerderij, op amper een uur rijden van Johannesburg en Pretoria. Hier zit een grote varieteit aan wild en heel wat vogels kunnen hier worden waargenomen. Verder is Ukutula gekend voor haar programma waarin er interactie is met leeuwen in het Lion Education Centre.

Er zijn heel wat verschillende chalets (voor 3, 4 of 6 personen) ondergebracht op het domein die volledig uitgerust zijn met eigen volledig ingerichte keuken en braai gelegenheid. De chalets beschikken over airconditioning en hebben voloende privacy ten opzichte van de andere gasten.
De 3 bed chalet heeft een slaapkamer met queen bed en 1 enkel bed, een keukentje met microgolfoven en ijskast en een badkamer met douche. De 4 bed chalet heeft een keuken, zitruimte met TV, slaapkamer met queen bed en 2 enkele bedden in de loft, 1 badkamer met douche en een private BBQ plaats. De 6 bed chalet heeft een keuken, zitruimte met TV, slaapkamer met queen bed en 1 enkel bed en een tweede slaapkamer met 3 enkele bedden, 1 badkamer met douche en een private BBQ plaats.

Wie zelf niet wil koken heeft geluk want Ukutula Lion Park heeft een een heerlijke keuken met heel wat traditionele thuisgerechten zoals spitbraais, potjies en andere gerechten. Alle groenten worden vers gekweekt in eigen tuin. Let wel dat alle maaltijden vooraf dienen besteld te worden.

Ukutula organiseert ook heel wat activiteiten, waaronder het Lion interaction programma waaraan iedereen mag deelnemen en mee inbegrepen is in de prijs van de overnachting. Deze 2 uur durende tour begint elke dag om 10u of 14u en geeft je de mogelijkheid tot interactie met jonge leeuwen. Je krijgt ook een begeleide tour naar de afgesloten plaats waar de leeuwen, jachtluipaarden, tijgers, caracals en hyena's zitten. Thee, koffie en kleine versnaperingen zijn mee inbegrpen.
Een andere zeer geliefde activiteit waarvoor Ukutula bekend staat, is de 'Guided Bush walk with lions'. Hieraan mogen enkel personen boven 12 jaar delnemen en je moet groter zijn dan 1.5 meter. De wandeling welke 1 uur duurt , vertrekt om 8u of 16u en geeft je de kans om de leeuwen in hun natuurlijke habitat te zien en prachtige foto's te nemen. In de prijs zit teven koffie en thee en kleine versnaperingen
Als dagbezoeker kan je ook een combinatie hebben van beide toeren en duurt deze day package dan 3 uur (vertrek om 8u of 14u).

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: In de prijs van de overnachting zit inbegrepen de interactie met de leeuwen, het voederen van de jonge leeuwen met de fles en een begeleid bezoek aan de katachtigen Deze avtiviteit begint om 10u of 14u.

Andere mogelijke activiteiten (deze dienen best vooraf geboekt te worden):
- game drive (safari truck - 1 hour): 220 rand per volwassene, kinderen onder 10 halve prijs
- night drive (safari truck - 1 hour): 275 rand per volwassene, kinderen onder 10 halve prijs
- guided game walk: 220 rand pp (enkel volwassenen)
- guided bush walk with lions (1 hour) - starts at 8h or 16h: 550 rand voor gasten die hier verblijven, 750 rand voor dagtoeristen (enkel personen boven 12 jaar en groter dan 1.5 meter)
- Lion interaction program (2 hours)- starts at 10h or 14h: voor dagtoeristen 550 rand per volwassenen, kinderen onder 10 jaar 300 rand en kinderen onder 5 jaar gratis. Deze activiteit is inbegrepen voor gasten welke hier overnachten
- day package (3 hours) - starts at 8h or 14h: dit is een combinatie van de lion interaction en bush walk with lions - voor dagtoeristen: 950 rand per volwassenen (geen kinderen onder 12 jaar of personen kleiner dan 1.5 meter toegelaten)

MAALTIJDEN dienen altijd vooraf besteld te worden op het moment van boeking
- ontbijt: 150 rand per persoon
- lunch: 130 rand per persoon
- diner: 215 rand per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

1 woord : fantastisch !

Koen Cassimon (08-08-2015)

onze accommodatiesin Brits (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in