GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Berghouse and Cottages

3 6kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Bergville Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Vaughn en Chantal Piccione
1373.04 m | Lat:S 28° 38' 1" Long: E 29° 4' 27" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Berghouse and Cottages is werkelijk op een unieke locatie gelegen, het zicht adembenemend. Toegegeven je moet er iets voor over hebben alvorens je werkelijk bent toegekomen bij de receptie, maar in ruil krijg je hier wel heel wat natuurschoon en adembenemende vergezichten voor terug. Dit landgoed omvat liefst 1650 hectare met een spectaculair panoramisch uitzicht op de noordelijke en het centrale Drakensgebergte met inbegrip van het Amfitheater, de Maluti bergen en de Klein Drakensberg pieken. Wie hier toekomt ervaart het leven zo als is, rust, de schoonheid van de natuur en een plaats waar je met heel het gezin, of als stel zeer zeker van kan genieten.

Wie hier in een van de cottages verblijft, krijgt comfortabele accommodatie in rustieke stijl. Geen poespas maar mooi verzorgde en nette cottages die ingericht zijn voor diegene die graag hun potje zelf koken en/of diegene die liever een ontbijt of avondmaal ter plaatse wil geregeld zien. Let wel dat je dit best vooraf bespreekt zodat de keuken er op voorzien is.

Vaughn en Chantal, eigenaars en uitbaters van dit gezellige gastenverblijf, doen er alles aan om het hun gasten naar hun zin te maken. Buiten de rust zijn er tal van activiteiten die het verblijf in The Berghouse and Cottage nog aangenamer maken, zo zijn er verschillende wandelroutes op en rond het domein. Daguitstappen, alsook wandelingen van een uur of langer kan je hier ondernemen. Er bevinden zich tevens enkele forelvijvers voor diegene die van hengelen houden. Verder is er ook de mogelijkheid om een verzorgde picknick aan te vragen voor wanneer je op daguitstap gaat. Voor de paardenliefhebbers zijn er begeleide trips met Basuto pony's mogelijk.

In totaal zijn er zes goed ingerichte cottages die heel veel privacy genieten, elk met een volledig uitgeruste keuken, open haard voor de koudere winterdagen (hout is verkrijgbaar bij de lodge tegen een kleine vergoeding) en een eigen stoep vanwaar je uitzicht hebt op een prachtig panorama. Go Zuid-Afrika kan The Berghouse en Cottages ten zeerste aanbevelen. Verwacht hier echter geen uxe maar pure gastvrijheid aan zeer democratische prijzen!

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2017

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Indien de kamer geboekt wordt als BB (Bed and Breakfast) of DBB (Dinner, Bed and Breakfast), zal de verdeling per cottage gebeuren volgens beschikbaarheid en het aantal personen in uw gezelschap, tenzij vooraf bepaald. Kinderen tussen 3 en 11 jaar aan 50%.

Het ontbijt bestaat uit een mand welke bij uw cottage wordt gebracht en bevat thee, koffie, suiker, brood, melk, jams, kaas, boter, croissants, vers fruitsap, eieren, ontbijtgranen en rusks.

Avondmaal:

- Barbecuepakketten, een picknick of avondmaal zijn te verkrijgen mits deze vooraf besteld worden, dit zodat de keuken in de gelegenheid is om de nodige zaken te regelen. Er zijn geen restaurantfaciliteiten op het domein.
- Indien maaltijden vooraf besproken werden, worden deze naar uw cottage gebracht. De prijs voor het avondmaal is 180 rand/per persoon en dient ter plaatse afgerekend te worden (enkel contant).
- Het avondmaal wordt voorzien om 18u30, wenst u dit op een ander tijdstip, gelieve de lodge hiervan dan even op de hoogte te brengen.
- Wenst u ter plaatse zelf eten te maken, dient u best vooraf inkopen te doen, de laatste locatie waar dit kan is Bergville.
- Uit eten gaan behoort ook tot de mogelijkheid, bijvoorbeeld in Tower of Pizza (snelle snack), Alpine Heath Resort (a la carte) of Orion Mont-aux-Sources Hotel (buffet). Let wel dat hier geen straatverlichting is en dat je via kronkelende wegen de horecazaken bereikt.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

De enige opmerking hierbij was dat de reisweg tussen Sint Lucia en deze guesthouse voor ons iets te lang was. De lange weg was aan de andere kant snel vergeten toen we in de prachtige omgeving van deze guesthouse aankwamen. Vooral het afgesloten karakter en het gevoel dat je echt eens weg bent van alles en iedereen was een grote meerwaarde.

Ewoud Hacke en Lotte Van Liefde (11-12-2016)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in