GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lokuthula Lodges

37kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Three Cities Group
898.06 m | Lat:S 17° 55' 15" Long: E 25° 49' 10" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lokuthula Lodges zijn self-catering huisjes, en betekend in het lokale siNdebele 'plaats van vrede'. Een toepasselijke naam voor deze goed ingerichte self-catering lodges gelegen in een rustige, inheemse tuin waar wrattenzwijnen, onder andere diersoorten, knielen om de groene gazons te maaien. Er zijn in totaal 11 drie-persoons en 26 twee-persoonskamers. Alle kamers zijn uitgerust met een volledig ingerichte keuken, hebben een eigen lounge en een terras.

Gasten kunnen gebruik maken van een lokale bar, groot zwembad en een gemeenschappelijke televisiezaal met satelliet ontvangst. De maaltijden kunnen genuttigd worden in het beroemde The Boma restaurant of in Makuwa-Kuwa. Wie liever zelf kookt kan zijn aankopen doen in Victoria Falls dorp waar zich een goed gevulde Spar zich bevindt. Ontbijt is alvast inbegrepen.

Opmerking: Bezoek aan nationale parken is niet inbegrepen en dient ter plekke contant betaald te worden.

24/25/26 december alsook 31 december zal US$15 meer gerekend worden voor lunch alsook dinner

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyBraaiBaby vriendelijkParkeerplaatsKeukenBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen