GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Inverdoorn Game Reserve

5 15kamers/units
Zuid-Afrika | Cederbergen | Ceres Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Althea Johnson
621.57 m | Lat:S 33° 6' 42" Long: E 19° 48' 40" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Het privaat wildpark Inverdoorn is gelegen in het Ceres Karoo gebied op ongeveer een tweetal uur rijden van Kaapstad en omvat liefst 10.000 hectare. Gasten kunnen onder begeleiding van een ranger in open 4x4 voertuig op zoek gaan naar de meer dan 1.200 dieren, waaronder buffel, witte neushoorn, giraf, zebra, eland, koedoe, nyala antilope, lechwe antilope, oryx en meer. Cheetah Conservation: Er zijn 14 jachtluipaarden die zijn gered door Cape Cheetah. Vele van hen, zoals Banzi en Nushka, hebben hartverwarmende en hartverscheurende verhalen. Een rehabilitatie- en fokprogramma is aan de gang onder leiding van een ethische commissie onder leiding van Chris Mecer, oprichter van Campaign Against Canned Hunting. Gasten kunnen de Cheetahs zien in een omgeving die de cheetah niet negatief beïnvloedt. Inverdoorn is een oase van rust, omringd door grote open ruimte en een prachtige natuur. Inverdoorn biedt verschillende type accommodatie. Alle kamers zijn sober maar netjes verzorgd en beschikken over alle mogelijke comfort. Er zijn op het domein ook verschillende wandelroutes waarvan gebruik kan worden gemaakt, enkele van deze wandelingen herbergen zelfs San rotsschilderingen. Het gebied is tevens malariavrij.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen jonger dan 3 verblijven gratis bij de ouders. Kinderen tot 11 jaar aan 50%. Kinderen onder de 4 jaar mogen niet mee op gamedrive. Kinderoppas beschikbaar aan 60 rand per uur.

Inchecken:
met overnachting: 12u
dagtrip: 10u

Na 14u wordt er geen lunch meer geserveerd

Privé safari: 1 korte stop met enkel frisdrank of water

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

prachtig gelegen, mooie verzorgde accommodatie

Limpens Hugo en Nancy (12-08-2011)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in