GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Camps Bay Resort

42kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Campsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Village and Life
12.54 m | Lat:S 33° 57' 17" Long: E 18° 22' 36" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Camps Bay Resort, het gaat hem allemaal om locatie, locatie en nog eens locatie. Dit appartementshotel ligt letterlijk met haar voeten aan het parelwitte strand van Camps Bay, een van de meest mondaine badplaatsen die Zuid-Afrika rijk is. Dit complex van verschillende gebouwen in retro-stijl is bij een eerste indruk niet meteen wat je ervan zou verwachten, maar eens binnen merk je dat elk appartement zijn eigen karakter en charme heeft. De Palm Cafe serveert ontbijt, lichte lunches en drankjes, die trouwens ook kunnen worden besteld bij het zwembad.

De inrichting van de appartementen is heel correct en netjes gedaan en alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Ze worden dagelijks individueel schoongemaakt.

Modern interieur, volledig ingerichte keuken (zelfs met eigen vaatwasser, wasmachine en droogkast). Flatscreen televisie met satelliet decoder, dvd-speler, MP-docking station enz. Verder heeft elk appartement draadloos internet, airconditioning en een elektronisch kluisje.

Zonder enige twijfel kan gesteld worden dat Camps Bay Resort een ideale verblijfplaats is op een van de toplocaties in de Kaap en dit aan betaalbare prijzen! Verwacht hier geen super deluxe arrangement maar appartementen die netjes verzorgd zijn en letterlijk op en steenworp van het strand en alle restaurants en bars die Campsbaai rijk is. Go Zuid-Afrika kan dit arrangement ten zeerste aanbevelen, zowel voor koppels als voor ouders met kinderen!

Opmerking: Kinderen -2 blijven gratis bij de ouders, mits een bijdrage voor het babybedje (tussen de 100 a 200 rand, afhankelijk van het seizoen, max. 1 kind op de kamer) Kinderen tussen 3-12 gaat het om een vouwbaar kampeerbed. Een minimum van drie nachten tussen 12/12 en 4/1 en een minimum van 2 nachten tijdens de paasvakantie en speciale evenementen is van toepassing.

Piekperiodes: Tijdens piekperiodes zijn de tarieven op aanvraag beschikbaar. Piekperiodes zijn:
- 12 december 2014 tot 4 januari 2015
- 7 februari tot 14 februari 2015
- 11 december 2015 tot 3 januari 2016

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsKeukenDVDVideo

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in