GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Aabadi Mountain Camp

10kamers/units
Namibie | Kunene | Twyfelfontein Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Johannes
600.85 m | Lat:S 20° 32' 34" Long: E 14° 27' 34" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Aabadi Mountain Camp beschikt over 10 tweepersoons safaritenten, een kampeerterrein en een kampeerterrein voor groepen. Er is een eenvoudig restaurant, een zonneterras met prachtig uitzicht en een klein winkeltje met souvenirs en basisproducten. De safaritenten zijn op een verhoging tegen de bergen aangebouwd en kijken uit over de droge rivierbedding of het terrein. Ze liggen op ruime afstand van elkaar, met voldoende plek om uw auto te parkeren. Het restaurant ligt op loopafstand. Ontbijt zit bij de overnachting inbegrepen, maar als u wilt bent u ook welkom voor de lunch of het diner. Aabadi Mountain Camp bevindt zich in het hart van Damaraland op circa 490 km. ten noordwesten van Windhoek, 150 km van Skeleton Coast en 325 km ten zuidwesten van Etosha. De dichtstbijzijnde stad met tankstation en supermarkt is Khorixas, op circa 80 km ten noordoosten van het kamp.
Opmerking: Ontbijt voor kampeerders aan 70 rand/pp. Avondmaal 190 rand.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardBraaiParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Vlak bij Twyfelfontein.

Wim Petes en Jasmien Van Damme (01-07-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in