GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

African Valley Estate

4 12kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Charles Sarjoo
248.16 m | Lat:S 33° 55' 36" Long: E 18° 53' 58" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
African Valley Estate ligt midden de wijnvelden met als achtergrond Simonsberg. Afrikaanse Valley is een kleine persoonlijke modern hotel dat slechts enkele minuten van Stellenbosch verwijderd ligt.

12 stijlvolle ruime kamers weerspiegelen steeds veranderende seizoenen met een hedendaags design en zowel warme als koele kleuren. Elke kamer heeft een eigen zithoek met open haard, prive patio, vloerverwarming, airco, sateliet televisie, draadloos internet, minibar, en open badkamer.

Opmerking: Tijdens het hoogseizoen bij 4 overnachtingen = 3 betalen
Tijdens het laagseizoen bij 3 overnachtingen = 2 betalen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaatsDVD

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer vriendelijke eigenares, ook het personeel was heel beleefd en vriendelijk. De kamers waren super ! Prachtig gelegen.

Peeters family (18-01-2012)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in