GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

GocheGanas

16kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Romario
1825.88 m | Lat:S 22° 46' 41" Long: E 17° 12' 49" check-in: 14:00:00 / check-out: 10:00:00
Reserveer
GocheGanas, wat zoveel betekent als 'Plaats van de kameeldoorn' is meer dan slechts een plaats, het is een ervaring. Gelegen op slechts 29 km in het zuidoosten van Windhoek en op een heuveltop vanwaar je een spectaculair landschap overziet. Deze luxueuze lodge biedt een unieke combinatie van dieren, natuurschoon en verzorging aan. GocheGanas heeft 16 luxueuze chalets, onder strodak, met ononderbroken uitzicht over het natuurreservaat. Alle kamers zijn uitgerust met eigen badkamer, airconditioning, minibars, TV en DVD/cd-spelers. Om het geheel compleet te maken is er de wellness, evenals een verwarmd binnenzwembad, sauna en fitness. Een variatie van gezondheidsbehandelingen en massages wordt aangeboden.

Wild is overvloedig aanwezig op het GocheGanas natuurreservaat, met 25 verschillende grote diersoorten, met een totaal van 1.600 dieren. Vroege ochtend en late namiddag game drives blijven een hoogtepunt voor vele van de bezoekers.

TARIEVEN VOOR DE MAAND januari 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, lunch, diner (FB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Prijs van de overnachting is inclusief ontbijt en avondmaal, gebruik van de Wellness Village (verwarmd binnen- en buitenzwembad, sauna, gym, relaxatiekamer, frisdrank). Maximum twee kinderen onder 12 jaar kunnen een kamer delen met twee volwassenen (slaapzetel)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadInternet toegangSpaDVD

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzziSauna

In de omgeving:

StadWildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in