GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Victoria Falls Safari Lodge

72kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Heath Dhana (Three Cities Group)
950.92 m | Lat:S 17° 55' 7" Long: E 25° 49' 12" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Victoria Falls Safari Lodge wordt aanschouwd als een van 's werelds beste plekken om te verblijven. Met 72 kamers onder rieten dak is deze lodge een pareltje in 'the bush'. Alle kamers hebben vistas met wilde dieren en een schitterende natuur. Victoria Falls Safari Lodge is ideaal gelegen om de meest kritische reiziger te doen genieten.

Het Zimbabwaanse vriendelijk personeel is kenmerkend voor deze lodge en zorgen voor een uitstekende service en een uitstekende keuken in het Makuwa-kuwa Restaurant, de Buffalo Bar en aan het zwembad en terras. Gasten worden ook aangemoedigd om naar The Boma te gaan voor een onvergetelijke ervaring van de Afrikaanse keuken, gecombineerd met de Ndebele dynamische drums en dans.

Opmerking: Bezoek aan nationale parken is niet inbegrepen en dient ter plekke contant betaald te worden.

24/25/26 december alsook 31 december zal 15 US$ meer gerekend worden voor lunch alsook diner

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadWildGolfNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen