GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Victoria Falls Rainbow Hotel

88kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Falcon Safaris
886.94 m | Lat:S 17° 55' 19" Long: E 25° 50' 12" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dit hotel is gelegen in een amfitheater van maagdelijke regenwoud, het is op loopafstand van het centrum van de stad (0,5 km), ligt op slechts 2 km van de Victoria watervallen en dicht bij alle avontuurlijke activiteiten. Alle 88 kamers zijn en suite, met eigen ingesloten balkons, airconditioning, satelliet TV en in de kamer koffie-en thee faciliteiten.

"Simujinga" (wat "regenboog" betekent) is een schitterend restaurant gekend voor haar mix van Afrikaanse en westerse keuken. Geniet van een hapje en een drankje bij "De Panorama", een authentiek en uniek platform van waaruit om de prachtige omgeving, met inbegrip van het spectaculaire uitzicht van de "De Smoke that Thunders", zoals de Victoria watervallen lokaal gekend zijn.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadGolfNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen