GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Honeyguide Tented Safari Camps

24kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Albatros Group
479.29 m | Lat:S 24° 32' 33" Long: E 31° 22' 27" check-in: 13:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Zowel Mantobeni als Khoka Moya Camp liggen binnen de 23.000 hectaren van het Manyeleti Game Reserve, een Zuid-Afrikaanse top concessies. Manyeleti Game Reserve, wat betekent 'de plaats van de sterren' in de lokale taal (Shangaan), grenst aan het Kruger nationaal park langs de oostkant, in het zuiden aan Sabi Sand en in het noorden aan het Timbavati Game Reserve. Het reservaat telt buiten de Big 5 (luipaard, neushoorn, buffel, olifant en leeuw) ook heel wat antilopensoorten, wilde honden, hyena's en andere carnivoren. Het reservaat heeft geen grenzen met de omringende kampen en het Kruger nationaal park. Dat wil dus zeggen dat de dieren vrij kunnen bewegen tussen de concessie en het park.

Beide kampen hebben een binnen- en buitenterras waar zowel het ontbijt, lunch als het middagmaal wordt geserveerd. Het Mantobeni kamp staat te midden van de Tamboti-bomen en ligt vlak bij een rivierbedding waar de wilde dieren vaak op zoek gaan naar water. Het kamp telt twaalf canvas tenten in Nehru-stijl. Khoka Moya kamp is meer gespecialiseerd in families met kinderen. Alle leeftijdscategorieën zijn dus van harte welkom. Ook dit kamp heeft twaalf canvas safaritenten. Deze zijn elk 60 vierkante meter en bieden plaats aan een tweepersoonsbed voor de ouders en twee eenpersoonsbedden voor de kinderen. Er worden speciale programma's voorzien om het de kinderen extra naar hun zin te maken. Om ervoor te zorgen dat de gasten telkens weer kunnen genieten van hun bezoek aan Honeyguide, werd in mei 2014 besloten om alle tenten te vernieuwen en een meer hedendaagse uitstraling te geven. Hierbij werd het Afrikaanse karakter en stijl moet uit het oog verloren. Honeyguide heeft nu ook een volledig vernieuwde ontvangstruimte en een daarbij horende souvenirshop.

De keuken in beide kampen is meer dan uitstekend. Met heel veel liefde worden de heerlijkste maaltijden klaargemaakt. Ook hier speelt vernieuwing een rol en wordt er op toegezien dat elke culinaire ervaring synoniem is aan genieten. Opvallend is ook de vriendelijkheid en de service van het voltallige personeel. Ze zien er op toe dat het de gasten aan niets ontbreekt.
Tijdens de vroege ochtend en na 16.00 uur vinden de gamedrives plaats in een open voertuig. Dan hebben we het over gloednieuwe landrovers met individuele kuipzetels voor extra comfort. Deze drives worden ondernomen met een ervaren ranger en spoorzoeker. De trip duurt ongeveer 3 à 3,5 uur afhankelijk van het wild dat wordt waargenomen. Willen gasten graag een voetsafari ondernemen, dan kan dit vooraf afgesproken worden met de ranger. Gasten komen rond 9.30 uur terug van de ochtendlijke gamedrive en krijgen dan een uitgebreid ontbijt aangeboden. Rond 10.30 uur verlaten de meesten de lodge, tenzij ze natuurlijk nog een of meerdere nachten vertoeven in deze prachtige locatie.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2018

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Inbegrepen bij de overnachting zijn alle maaltijden, activiteiten, flesjes water en drankjes tijdens de gamedrives. Alle andere dranken zijn niet inbegrepen.
Toegang tot het reservaat is R75.00 extra per persoon, per verblijf.
Kinderen zijn welkom in Honeyguide Khoka Moya. Waar 2 volw+2kinderen in een familietent kunnen logeren. Kinderen jonger dan 2 jaar verblijven gratis bij de ouders.
Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen uit veiligheidsoverweging niet mee op de voetsafari, maar speciaal aangepaste activiteiten zullen hen zeker kunnen bekoren.

Piekperiode: 15% toeslag op alle overnachtingen en minstens 3 nachten reserveren tijdens de kerstperiode (20 december tot en met 5 januari) en het paasweekend ( van Goede Vrijdag t.e.m. paasmaandag)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid BibliotheekZwembadBaby vriendelijk

In de kamers:

VerwarmingRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Schitterende locatie vlak bij het Kruger Nationaal Park

Verstraeten (16-12-2012)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in