GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kgalagadi Transfrontier Park

127kamers/units
Zuid-Afrika | Kalahari | Upington Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): SANparks2
870.20 m | Lat:S 26° 28' 32" Long: E 20° 36' 49" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dit park staat bekend als het eerste grensoverschrijdende Peace Park wat een combinatie is van Zuid-Afrika's Kalahari Gemsbok Nationaal Park en Botswana's Gemsbok Nationaal Park. Typerend voor dit park zijn de rode zandduinen en de kameeldoorns maar het is vooral gekend voor de zwartgemaande Kalahari-leeuw. Andere dierensoorten die hier kunnen worden waargenomen zijn de bruine en de gevlekte hyena, jachtluipaard, jackhals, gemsbok, rode hartebeest, springbok en andere antilopensoorten.

Twee Rivieren is het hoofdkamp en heeft de meest moderne infrastructuur. De kamers zijn basic maar netjes verzorgd. Er is tevens een winkeltje waar je souvenirs en basisproducten kan kopen. Je kan daarom best in de grootstad reeds vooraf je inkopen doen. Benzine is in alle kampen te verkrijgen (als er stroomvoorziening is). Alle andere kampen, buiten de luxe lodges, hebben een zeer sober karakter, maar dat draagt bij tot de totaalbeleving van de hele Kgalagadi ervaring. Hou er ook rekening mee dat in Nossob en Mata Mata kamp de electriviteit wordt opgewekt door middel van generatoren en deze tijdens da nacht worden uitgezet en er dus geen electriciteit is 's nachts. Verwacht hier dus zeker geen luxe, tenzij u voor luxe en comfort wil betalen. Go Zuid-Afrika beschikt alvast over een lijst met andere accommodaties voor andere budgetten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND april 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Conservation fee niet inbegrepen, ter plaatse te betalen (van 1/11/2018 t/m 31/10/2019: 356 rand pp per dag, kinderen <12 aan 50%)

Proviand in Kgalagadi Nationaal Park is zeer beperkt. Er is een restaurant (al is dit qua keuken niet echt een aanrader) in Twee Rivieren en een winkeltje in Twee Rivieren, Nossob en Mata Mata. Hier kan je tal van producten krijgen, waaronder onder andere vers gebakken brood (best vooraf bestellen). Voorzie alvast in brandhout of kolen voor de barbecue, voldoende drinkwater of drankjes en voedsel. Wie bijzondere producten nodig heeft, doet er beter aan om reeds inkopen te doen in Upington, waar zich verschillende supermarkten bevinden.

DOUANEFORMALITEITEN: Bij Mata Mata is er geen kantoor van de douane, dus indien u hier de grens oversteekt, moet u alle paspoortformaliteiten in Twee Rivieren in orde maken. Vergeet daarom niet je paspoort te laten afstempelen in Twee Rivieren om in Mata Mata Zuid-Afrika te kunnen verlaten of in Twee Rivieren het land terug binnen te komen. je moet ook minimum 2 nachten in het park verblijven om via de grens te mogen oversteken

Drones: Vliegen met drones voor commercieel, recreatief en/of prive gebruik in nationale parken in Zuid-Afrika is niet toegestaan. Niet alleen ter bescherming van de privacy, maar ter bescherming van het wildleven en om stroperij tegen te gaan.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

ZwembadKeuken

In de kamers:

VentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Tented camp

Dries, Van Der Smissen & Gillesen (02-01-2019)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in